درود بر شما
بنظر شما کدوم نرم افزار رو انتخاب کنم ؟
درود بر شما
بنظر شما کدوم نرم افزار رو انتخاب کنم ؟
درود
مهم اینه میخواین تو چه زمینه ای فعالیت کنید؟
مگه مثل هم نیستن ؟ هر دو نرم افزار های برداری هستن
سلام
من با کرل درا زیاد کار نکردم ولی میدونم هر دو قدرتمندن و با هر دو میتونید بهترین تصویرسازی هارو انجام بدید
بنظرم به دو نکته باید دقت کنید اول اینکه شما با کدام نرم افزار بهتری میتونید ارتباط برقرار کنید
دوم اینکه دقیقا با چه هدفی و برای کجا میخوایید کار کنید چون گاهی سفارش دهنده از شما کار با یک نرم افزار خاص رو میخواد
برای من هم پیش اومده که سفارش دهنده گفته فقط با کرل درا میخوام و من نتونستم براش انجام بدم
ولی در کل هر دو خیلی قدرتمندن البته ایلاستریتور یه مزیتی که داره زبون نرم افزاریش ادوبی هست و اگه با فتوشاپ آشنا باشید راحت تر یاد میگیرید
من زیاد شناختی به کرل ندارم
ولی به نظرم الیستراتور بهتره چون شرکت ادوبی واقعا داره خوب روی نرم افزارهاش کار میکنه پیشرفت تو ادوبی خیلی بیشتره
هر دو خوب هستن این بستگی به شما داره برای طراحی،تقریبا هر طرحی رو با هردو می تونید بزنید،ولی Illustraror بخاطر این با سایر نرم افزار های ادوبی به خصوص فوتوشاپ،مناسبتره
هر دو خوب هستن این بستگی به شما داره برای طراحی،تقریبا هر طرحی رو با هردو می تونید بزنید،ولی Illustraror بخاطر این با سایر نرم افزار های ادوبی به خصوص فوتوشاپ،مناسبتره
ایلستریتور. چون رابط کاربری و ارتباط مناسبی با دیگر نرم افزارها داره. کرل تو ایران فقط طرفدار داره، به نظر من که اصلا قابل قیاس با ایلستریتور نیست.