ببخشید من میخواستم سینما فوردی رو دانلود کنم اما من خودم یه سری دانلود کردم موقع نصب ارور میداد حالا هم که بازم دارم میبینم بعضیا مشکل دارن
الان کسایی که این نرم افزارو دارن بگن از کجا گرفتن
ببخشید من میخواستم سینما فوردی رو دانلود کنم اما من خودم یه سری دانلود کردم موقع نصب ارور میداد حالا هم که بازم دارم میبینم بعضیا مشکل دارن
الان کسایی که این نرم افزارو دارن بگن از کجا گرفتن
با سلام ؛
شما میتوانید با تهیه بسته آموزشی سینما فوردی از فروشگاه همین سایت نه تنها جدیدترین ورژن این نرم افزار را داشته باشید بلکه پلاگین های مهم و کاربردی آن و مهمتر از همه آموزشهای حقیقتا آموزنده این سایت را براحتی تهیه کنید . شاید دانلود یک نرم افزار بظاهر ساده بنظر برسد اما شما با تنها یکی از مشکلات دانلود نرم افزار رنجور شده اید . اگر بنا باشد همه آموزشها و پلاگینها و نرم افزار را دانلود کنید حساب کنید که چه حجمی از اینترنتتان را باید هزینه چیزی کنید که صحتش هم نا مشخص است و مهمتر از آن پاسخگویی هم برای مضرات آن وجود ندارد . عقل سلیم حکم میکند که با کمترین هزینه بیشترین خدمات را دریافت کنید . انتخاب با خودتان است . موفق باشید .
http://www.video-effects.ir/shop/
یعنی مشکل از سیستم کامپیوترم هست ؟
ولی من توی انجمن سایت شما جستجو کردم و دوستان دیگه ای هم این مشکل رو داشتند
و شما گفته بودین که این یه باگ هست و در صورتی که مجموعه ما رو خریداری کنید این مشکل رو نخواهد داشت !
لطفا بررسی کنید