سلام دوستان خسته نباشید ممنون میشم از دوستان بهم مت پینتینگ رو توضیح بده چون حقیقتش هر چی تو سایتا خوندم هر جا یه چیز نوشته گیج شدم ممنون میشم توضیح بدید
سلام دوستان خسته نباشید ممنون میشم از دوستان بهم مت پینتینگ رو توضیح بده چون حقیقتش هر چی تو سایتا خوندم هر جا یه چیز نوشته گیج شدم ممنون میشم توضیح بدید
سلام دوست من
مت پینتینگ به طور خلاصه یعنی شما یک صحنه ای رو تو نرم افزاری نظیر افترافکت و یا فتوشاپ خلق میکنی که در واقعیت اون صحنه وجود نداره و یا ساخت اون صحنه در واقعیت خیلی هزینه برداره و یا امکان پذیر نیست.به عبارتی یک نوع تصویر سازی و قرار دادن عناصر برای خلق یک منظره جدید و... هست.
به طور مثال:
شما با دوربین موبایلت یا دوربین فیلمبرداری در روز یک صحنه نظیر بیابان رو فیلمبرداری میکنی سپس اون فیلم رو میبری تو نرم افزار افتر افکت توسط پلاگین های تصحیح رنگ محیط رو تاریک و تبدیل به شب میکنی سپس بهش فوتیج مه و باران رو اضاف میکنی سپس چند تا درخت، بوته و سبزه توسط ترکینگ میزاری تو فیلمت.تمام این کارها میشه همون مت پینتینگ (یعنی شما بیابان خشک و روز رو تبدیل به دشت در شب و مه و باران میکنید.) حال این کار هم میتونه به شکل فیلم باشه یا تصویر ثابت یعنی شما همین کارو رو در فتوشاپ و روی عکس میتونی انجام بدی، مثلاً از یک فرد عکس بگیری و بکگراندشو پاک کنی و بهش یه چیزه دیگه اضاف کنی و..
موفق باشید