سلام دوستان
پیروی دشواری هایِ عجیب و غریبی که من با نسخه 2015 افترافکت دارم! امروز باز یه مشکل جدید پیدا کردم تو نوار Timeline برنامه!
معمولا اینطوری که توی نوار تایم لاین همه نرم افزارهای مالتی مدیا وقتی یک آبجکت رو بخوایم جابجا کنیم و به کنارهای نوار تایم لاین ببریم، نوار یواش یواش شروع به حرکت میکنه تا به جایی که میخوایم آبجکت رو درگ کنیم برسیم.
اما من تو نسخت 2015 که این کار رو میکنم اصلا نوار تایم لاین هیچ عکس العملی نشون نمیده!! یعنی هرچی آبجکت رو به چپ یا راست میبرم و از کادر تایم لاین خارج میکنم اصلا تایم لاین حرکت نمیکنه!! این دیگه واقعا آخرشِ! در صورتی که نسخه 2014 هیچ مشکلی نداره و این مشکل فقط واسه نسخه 2015 هستش!! آیا تو نسخه 2015 امتحان کردید ببینید برای شما هم همین شکلی هست یا نه؟ (احتمالا واسه شما درستِ)
یک سری قابلیت های خوب به نسخه 2015 اضافه شده که نمیشه ازش دل کند! مخصوصا واسه صدا گذاری روی کار!
جهت اطلاع ویندوز من 7 نسخه التیمیت هستش، آیا کسی از این نسخه ویندوز استفاده میکنه؟ اگر هست میشه تست کنید ببنید واسه شما این مشکل وجود داره یا نه؟ و یک مورد دیگه تاحالا سر این مشکلاتش از 3 تا سایت معتبر نسخه 2015 رو دانلود کردم و هر سه تا رو هم امتحان کردم! اما همشون همین شکلی هستن!
من خودم فکر میکنم مشکل از ویندوزم باشه ولی بازم از شما میخوام که اگر فکر میکنید مشکل از چیز دیگست لطفا راهنماییم کنید. مننونم