سلام
من pc دارم و موقعی که میکروفون رو وصل میکنم که ضبط کنم صدا رو روی کامتازیا ْ میکروفون رو نمیشناسه و گزینه dont use microphone تیک خورده و صدا ضبط نمیشه
بنظرتون
مشکل چیه ؟؟؟؟
سلام
من pc دارم و موقعی که میکروفون رو وصل میکنم که ضبط کنم صدا رو روی کامتازیا ْ میکروفون رو نمیشناسه و گزینه dont use microphone تیک خورده و صدا ضبط نمیشه
بنظرتون
مشکل چیه ؟؟؟؟
با سلام
فکر کنم تو تنظیمات کارت صدا ، میکروفون رو فعال نکردین.
البته اغلب موقعی که میکروفون رو وصل میکنید ، خود نرم افزار کارت صوتی بالا میاد. تا فعالش کنین.
ویرایش توسط ali fallah : 06-19-17 در ساعت 01:01
Meraj Mix
با سلام ؛
دوست من شما ابتدا میکروفن خود را نصب کنید و از اتصال آن و نصب درایور آن مطمئن بشوید و سپس از مسیر Start > Control Panel ، کنترل پنل خود راباز کنید و در گوشه سمت راست و بالا ی صفحه ویووی آنرا روی View by : Small icons قرار دهید و سپس در میان آیکنها بدنبال آیکن بلندگو و Sound بگردید و وارد آن شوید و در بین سربرگهای آن وارد سربرگ Recording بشوید و روی آیکن میکروفونی که تیک سبز خوده است کلیک کرده آنرا هایلایت کنید و سپس OK را زده و صفحه را ببندید . حالا میتوانید وارد نرم افزار کامتاسیا شوید و شروع به ضبط صدا کنید منتها توجه کنید که تیک میکروفون در کامتاسیا روشن باشد . همچنین اگر بخواهید میتوانید وارد تنظیمات میکروفن در کامتاسیا بشوید و تنظیمات آنرا برای اطمینان از عملکرد وارسی کنید .