سلام!
پیشاپیش سال نو مبارک!
یه سوال!
وقتی نرم افزار ایلاستریتور رو نصب کردم هر کاری کردم کرک نشد الانم مهلت سی روزش تموم شده بازهم کرک کردم اما فعال نمیشه از فعال کننده ی محصولات ادوبی هم استفاده کردم!
کسی راهی سراغ نداره؟
سلام!
پیشاپیش سال نو مبارک!
یه سوال!
وقتی نرم افزار ایلاستریتور رو نصب کردم هر کاری کردم کرک نشد الانم مهلت سی روزش تموم شده بازهم کرک کردم اما فعال نمیشه از فعال کننده ی محصولات ادوبی هم استفاده کردم!
کسی راهی سراغ نداره؟
اطمینان حاصل کنید که کرک را با دسترسی admin اجرا میکنید. روی فایل راست کلیک کنید و run as administrator را انتخاب کنید.
اطمینان حاصل کنید که نسخه نصبی صحیح را در هنگام کرک انتخاب میکنید (illustrator در نسخه های 32 بیتی و 64 قابل نصب میباشد).
اگر مشکل ادامه پیدا کرد، یک نسخه جدیدتر از کرک را پیدا کنید و آزمایش کنید.
دانلود AMTv2.9.2 با حجم 1 مگابایت و 680 کیلوبایت.
ممنون از راهنماییتون
موقع کرک فایل رو لود نمیکنه!
????? ?? ??? ??? ?????? ? ?? ?????? ????
??? ?????? ???? ????? ?? ????????? ???? ???
?? ????? ??? ????? . . .
بنده شخصا زیاد با این مشکل برخورد داشتم و مواقعی که دیگه اجازه باز شدن نرم افزار رو نمیده به این روش عمل میکنم که بدون پاک کردن یا آنینستال کردن، نرم افزار ایلاستریتور رو دوباره نصب میکنم به این صورت یه فایل Adobe Application Manager جدید ساخته میشه که بازم مهلت 30 روزه فعال سازی داره و میتونین دوباره فعال سازی کنین
ضمنا شماره سریالی که هنگام نصب وارد میکنین حتما یاد داشت کنین که بعدا بتونین نرم افزار رو فعال کنین
امیدوارم که مشکلتون حل بشه
این رو نصب و کرک کنید
http://forum.video-effects.ir/thread20944.html
کرک painter مدتها است که هیچ مشکلی با کرک کردن برنامه های adobe نداره. شما دارید یک جای کار اشتباهی میکنید.
اگه ممکنه یا bandicam ویدیو از پروسه کرک کردنتون بگیرید و بگزارید.