با سلام
جهت آشنایی دوستان با این نرم افزار Pinnacle Studio باید عرض کنم نرم افزاری خیلی خوبی در خصوص میکس و مونتاژه ، حتماً نام شرکت Avid رو شنیدید این نرم افزار رو از شرکت پیناکل استودیو خریده و خیلی هم توسعه داده .
کار با این نرم افرار بسیار راحته و در اندک زمانی هم بهش تسلط پیدا میکنید و هم نمیتونین به این زودی ازش دل بکنید داشتن این نرم افزار در کنار پریمیر و افترافکت خیلی خوبی . اغلب پلاگین های Boris RED , New Blue ,ProDAD ... به راحتی همراه خود نرم افزار نصب میشه در نسخه اولتیمت و یا بعداً میتونین نصب کنید .
اگه شناخت به پلاگین های که معرفی کردم داشته باشید که همه عاشقشن و درکنارش بهتون بگم که انواع و اقسام ترانزیشن حدوداً 2200 تا ، 2D و 3D به آن اضافه کنید چی میگید؟
گذشته از این باهاش میتونین فیلم dvd , hd , full hd ,... تا 4k با کیفیت عالی هم 2D و هم 3D و فیلم های بلوری خروجی بگیرید . زمان رندر گیری خیلی خوبه و ...
قابلیت ساخت منو dvd و رایت مستقیم روی انواع لوح های فشرده.
قابلیت کپچر اون از دوربین های فیلمبرداری دیجیتال خیلی عالیه و تنظیمات مختلفی همراه با کنترل دوربین از طریق خود برنامه بهتون میده . در کنارش نرم افزار Pinnacle Studio Training و نرم افرار Live Screen Capturing که ازصفحه نمایش دکستاپ با فرمت wmv. با کیفیت بسیار عالی فیلم میگیره .
زیرنویس های زیبا ، ساخت منو دی وی دی و رایت ، به اشتراک گذاری و ... رو بهش اضافه کنید.
مثل افترافکت ، در این برنامه هم با بهره گیری از فارسی نویس به راحتی میتوانید تاپ فارسی داشته باشید.
حتی این شرکت کارت میکس های متعددی تولید کرده که با پریمیر هم سازگارن .
در رده نرم افزارهای حرفه ای نرم افزار خیلی خوبیه ودر بعضی جهات برای بعضی سلایق حتی میشه گفت سره . ده ساله باهاشون آشناایی دارم ، حتی زمانی خیلی وقت پیش بعضی امکانات این نرم افزار به پریمیر اضافه میشد . چندین سال صدا و سیما باهاش کار میکرد و هنوزم بعضی جاها استفاده میشه .
بنده با وجود این که خیلی دوسش دارم و خیلی باهاش کار کردم و دو ساله اولویت رو گذاشتم روی افترافکت ، بازم تو درایو ویندوزم حدود 60 گیگ این برنامه رو با افزونه هاش دارم و خیلی به دردم میخوره .
پیشنهاد میکنم کسانی که میخوان کار میکس و مونتاژ رو شروع کنن و راجع به اینگونه نرم افزار ها شناخت ندارن ، چون محیط این نرم افزار کمی راحتتره ، با پیناکل شروع کنن تا به اصول پایه مسلط شن و وقتی میخوان با نرم افزارهای دیگه کار کنن کم نمیارن.
اگه این برنامه رو خواستید ورژن 18 رو نصب کنید خود نرم افزار 4 گیگه و با متعلقات 56.5 گیگ ( Pinnacle.Studio.18-v18.0.2.444.Ultimate.X64 ).
گفتم کمکی بوده باشه ودر این مورد عزیزان اگه سوالی داشتن و یا نرم افراز مربوطه را خواستن با کمال میل در خدمتم همین جا لینک بزارم و یا چون حجم بالاست براشون ارسال کنم . ( هر جور شما عزیزان راحت هستید فقط لازمه امر بفرمائید )
صد البته جسارت نمیکردم استاد عزیزم جناب آقای حسین هادی پور عزیز رخصت فرمودن مطلب جدا زده بشه ، با سپاس فراوان از ایشان که هر چه پربارترن سری افتاده دارن و معلومات را از دیگران بدون استثناء دریغ نمیکنند .پاینده باشن انشاءالله.
مخلص همگی عزیزان.
لیست پلاگینهائی که در نسخه التیمت نصب میشه
Standard Content Studio
Bonus Content Studio Ultimate
Studio Sound FX & New Blue Activation
Red Giant Holiday Pack
ProDAD Plugins & Apps
AMT XAVC SONY Fix