با سلام
من نرم افزار 3dmax رو تقریبا کامل یاد گرفتم میخواستم بدونم به نظرتون بعدش کدوم نرم افزار رو شروع به یادگیری کنم؟
بازار کار کدوم بهتره؟
با تشکر
با سلام
من نرم افزار 3dmax رو تقریبا کامل یاد گرفتم میخواستم بدونم به نظرتون بعدش کدوم نرم افزار رو شروع به یادگیری کنم؟
بازار کار کدوم بهتره؟
با تشکر
سلام دوست گرامی بستگی به زمینه کاریتون داره 3dmax رو اگر کامل بلدید افتر افکت رو یاد بگیرید
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
3dmax رو چون بلدید نیاز نیست c4d رو یاد بگیرید اونم سه بعدیه مثل 3dmax هست ولی افتر افکت برای جلوه های ویژه کاربرد داره
وقتی 3dmax رو با افتر افکت بلد باشید میتونید در زمینه جلوه های ویژه کار کنید کارهای ترکیبی انجام بدین میتونید فقط بحث موزیک ویدئو رو یاد بگیرید
باید ببینید به چی علاقه دارید همونو شروع کنید
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
دوست عزیز اول بگید هدفتون دقیقا چی هست؟ انیمیشن یا موشن گرافیک
بازار کار بستگی به خودتون داره درآمد همش خوبه بستگی به سطح کار و موقعیت شما داره
به نظر من
واسه انیمیشن مایا خیلی خوبه
واسه جلوه های ویژه و موشن گرافیک افتر و سینما فوردی خوبه
بازار کار انیمیشن 3d بستگی داره اگه برای تبلیغات کار کنی خوبه اگه برای سینما و تلویزیون و این حرفا بخوایی کار کنی به نظر من زیاد توش پول نیست نیاز به یه پشتوانه قوی خواهی داشت (تو ایران)
کلا تیزرهای تبلیغاتی و این حرفا بازار بهتری داره ...
ولی موضوع اینه که تو هر زمینه به سطح خیلی بالایی برسی کارت اوکی میشه سطحت باید خیلی بالا باشه
این نظر من بود اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ..
Maya و Nuke رو یاد بگیرین.after effect آینده ی خوبی به نظرم نداره.اگه بری سرغ after به درد ما دچار میشی.پس سعی کن بری nuke.البته After هم جای خودش رو داره و برای کار های دو بعدی و تا حدودی سه بعدی خوبه اما به نظر من nuke برای کامپوزیت بهتره.
maya هم از همه نظر خوبه.یعنی عالیه.
ویرایش توسط math : 07-03-15 در ساعت 12:46
Ater effects جای خودش رو داره و برای کار های کوچیک مثل nuke جواب می ده اما اگه شما دنبال کار های بزرگی باید بری سراغ nuke .این یک.دوم اینکه تمام فیلم هایی که جلوه های وِیژه دارند توسط این نرم افزار ساخته شدند نمونه اش gravity یا همون جاذبه
https://www.thefoundry.co.uk/case-st...ng-of-gravity/
the foundry تو این زمینه حرف اول رو می زنه.البته تو ایران جلوه های ویژه خیلی کمه و بیشتر از after استفاده می کنن چون کار هاشون کوچیکه.شما اگه کمی درباره ی nuke سرچ کنی میبینی که آره واقعا حرف اولو میزنه اما...
maya هم در بیشتر انیمیشن ها استفاده می شه اما اونم مثل nuke اینا باید جا بیفته.خلاصه کلام اگه میخوای پیشرفت کنی برو سراغ این دوتا.البته این نظر من و خیلی های دیگست.اما خود دانی.
اگه منم از اول یه کمی بیشتر تحقیق می کردم از ول می رفتم سراغ nuke.شما توی اینترنت سرچ کنید مباحث
Nuke VS After effects و هر کدوم که بیشتر به دردتون خورد رو یاد بگیرید اما پیشنهاد من nuke.شما یه سر به وبسایت thefoundry.co.uk بزنید مطمئنا میرین سراغ nuke.
ویرایش توسط math : 07-03-15 در ساعت 14:45