برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

مشاهده : 1290 , پاسخ ها : 0
موضوع: مشکل درج زیرنویس روی ویدئو به صورت حرفه ای

Question مشکل درج زیرنویس روی ویدئو به صورت حرفه ای

سلام من یه پیج اینستا و کانال تلگرام دارم و محتوای ویدئویی زیرنویس شده در اون قرار میدم.برای این کار باید زیرنویس رو به صورت همیشگی روی ویدئو بچسبونم. با نرم افزار Subtitle Edit فایل srt زیرنویس رو درست میکنم که تا این قسمت مشکلی نیست ولی وقتی می خوام بدونم کدوم نرم افزار میشه با وارد کردن فایل srt خیلی سریع افکت های زیرنویس رو عوض کرد و به صورت حرفه ای مدل نمایش زیرنویس رو تغییر داد که دردسر هم نداشته باشه با primier کار کردم چون اصلا سر رشته ای از این نرم افزار نداشتم هیچی حالیم نشد تنها نرم افزارهایی که پیدا کردم خیلی ساده زیرنویس رو میچسبوندن به فیلم و هیچ افکتی نداشتن... یکی از اون نرم افزارا Apowersoft Video Converter Studio بود که خیلی نزدیک شده بود به چیزی که من میخواستم اما متاسفانه با فارسی توی تغییر فونت مشکل داشت و فونت های فارسی تاثیری روی نوشته نداشته اما اون افکت رو داشت که من میخواستم که البته اونم نمیشد زیاد سفارشیش کرد.
    توی عکس های زیر جوری که میخوام زیرنویس کنم رو میزارم اگه میشه یه نرم افزار خیلی کار راه بنداز که سخت هم نباشه کار باهاش که بشه مثلا توی 10 دقیقه 2 3 تا ویدئو 5 دقیقه ای رو زیرنویس رو چسبوند بهم معرفی کنید اگرم نیاز به آموزشی داره لینک آموزش ویدئویی یا اگه میتونید همینجا یه توضیحی هم بدید... ممنون ازینکه کمکم میکنید

توی این عکس بالا میبینید که فونت کاملا بزرگه و بلد شده و یه بک گراند مشکی شیشه ای زیر نوشته هست

این عکس هم دقیقا همون چیزیه که من میخوام بک گراند شیشه ای ، یه سایه خیلی کم زیر نوشته ، فونت درشت و مناسب گذاشتن و دیده شدن توی اینستا... این رو خودم با برنامه اندروید kinemaster 4 انجام دادم اما چون از srt پشتیبانی نمیکرد باید خودم دستی هر کپشن رو وارد میکردم و کلا با گوشی سخته و داستانای خودشو داره ...

خیلی ممنون بازم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   

کلمات کلیدی این موضوع