با سلام ؛
دوست من ، راستش بدرستی من متوجه مشکل واقعی شما نشده ام که منظور شما از اینکه مال شما اینشکلی است و ... چیست . تنها چیزی که میبینم اینست که آن بخش از صورت را که میخواسته اید آسیب رسیده نشان دهید در عکسی که ارسال کرده اید خیلی کوچک است . اگر منظور شما همین است ، یعنی با وجود تغییرات همگام با آموزش محل آسیب کوچک است باید بگویم که این ربطی به ترکینگ شما ندارد . احتمالاً سالیدهایی که برای انتقال ترکینگ و یا اعمال افکت نویز ( خصوصا) ساخته اید یا اندازه شان کمتر ازسایز پروژه است و باید هنگام ساخت سالید به سایز آن توجه بفرمایئد ویا در اعمال افکت ترک مت و ... خطایی در کارتان رخ داده است و خصوصا مهمتر و محتملتر از همه اینست که شما " وایت سالیدی " که برای بگراند رگ و پی ها در پایینترین لایه مت رگ ها قرار باید میدادید احتمالا به اشتباه قرار نداده اید و بجایش لایه ترکینگ تان را پری کامپ کرده اید . چون از عکس ارسالی شما باید یک پری کامپ و یک لایه فوتیج فیلم و یک لایه ترکینگ موجود باشد که بجای لایه ترکینگ یک وایت سالید دارید و همه اینها نشان میدهد که لازم است دقت بیشتری بفرمائید. من تنها این مشکلات را از عکس ارسالی شما استنباط کردم . امیدوارم مسئله تان همین بوده باشد . موفق باشید .