دوستان یه سوالی برام پیش اومده در چه موارید لازمه که از برنامه سینما فوردی در افتر افکت استفاده بشه؟ و اینکه این برنامه خروجیش مستقیم توی افتر افکت کاربرد داره و راحت باز میشه یا اون هم نیازمند یک سر یتغیرات هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان یه سوالی برام پیش اومده در چه موارید لازمه که از برنامه سینما فوردی در افتر افکت استفاده بشه؟ و اینکه این برنامه خروجیش مستقیم توی افتر افکت کاربرد داره و راحت باز میشه یا اون هم نیازمند یک سر یتغیرات هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام عزیز
این آموزش رو ببینید متوجه میشید کی لازمه
http://www.video-effects.ir/?p=5876
ممنون از پاسختون. توی این ویدئو این پلاگینی که اعمال کردید برای سه بعدی کردن شی ساخته شده وارد یک محیط دیگه میشه اون محیط همون محیط سینما فور دی هست؟ اگر بله یعنی این پلاگین که به محیط افتر اضافه بشه باید برنامه سینما فور دی هم نصب باشه تا اتوماتیک برای اعمال تغییرات محیط برنامه فور دی باز بشه؟ ممنون میشم یکم توضیح بدین.
ممنون از جوابتون. یعنی من برای اینکه بتونم اون آموزشتون رو برای خودم تمرین کنم می بایست برنامه سینما فور دی رو هم نصب کنم به اضافه پلاگین element? درست نتیجه گرفتم؟ اگر بله این پلاگین المنت رو از کجا باید تهیه کرد و اینکه برنامه سینما فور دی کدوم ورژنش رو توصیه می کنید؟ با تشکر
ممنون. یعنی حتی برای طراحی اون نماد سایپا که فیلم اموزشی رو توی سایت قرار داده بودید هم لازم هست که هم آخرین ورژن افتر نصب باشه و هم سینما فوردی ؟