سلام به همه استادان ودستان عزیز الان هرکاری میکنم که فایلی را در محیط نرم افزار ایمپورت کنم ارور میده ونمیدونم چرا اینجوری شدهوووباتشکر از دوستان
این ارور میده
سلام به همه استادان ودستان عزیز الان هرکاری میکنم که فایلی را در محیط نرم افزار ایمپورت کنم ارور میده ونمیدونم چرا اینجوری شدهوووباتشکر از دوستان
این ارور میده
چه فایلی است و با چه پسوندی؟
اصلا باز نمیشه تا کلیک میکنم این پیغامو میده
اسم فولدرتون که فایل داخلش اگر فارسی انگلیسی کنید همینطور اسم فایل رو اگر فارسی انگلیسی کنید
دوست عزیز رو گزینه ایمپورت که میزنم فایا را انتقال بدم این پیغامو میده اصلا پنجره ی ایمپورت باز نمیشه
نمیخواستم حذف کنم چون باید از نوع همه پلاگین ها رو نصب کنم زمان میبرد اما مجبور شدم حدف کنم والان که نصب کردم درست شد...مرسی از راهنمایی هاتون
سلام اگر مشکل شما حل شده که هیچ ولی اگر حل نشده و دوباره به این مشکل بر خوردید از منوی file> import recent footage را بزنید(این گزینه برای فایل هایی که قبلآایجاد کردید است) پس فایل هایکه قبلآ ایجاد کردید را وارد کنید تا مشکل این ارور حل شود اگر با بار اول نشود چند بار تکرار کنید این ارور فقط به این شکل حل می شود برای من هم وقتی خواستم یک فایل نصبی را به اشتباه وارد کنم روخ داد
ویرایش توسط NONAME : 04-22-15 در ساعت 19:41