سلام خسته نباشید ببخشید من یک چنین تصویری رو توی ذهنم دارم میخوام این گل های که در زیر لایه هستند رو متحرک کنم و و این گل ها رشت داشته باشند چطور این کار رو بکنم
این هم از تصویری که مد نظر من هست
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام خسته نباشید ببخشید من یک چنین تصویری رو توی ذهنم دارم میخوام این گل های که در زیر لایه هستند رو متحرک کنم و و این گل ها رشت داشته باشند چطور این کار رو بکنم
این هم از تصویری که مد نظر من هست
ممنون میشم راهنمایی کنید .
?? ?? ??? ? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ???? ????? ????? ???? ??? ???? ?? ??? ??? ? ??? ???? ??? ??? ?? ???? ? ???? ? ???? ???? ??? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ??? ? ???? ?? ????? ?? ???? ? ????? ??? ???? ??? ?? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?????? ??? ???? ???? ???? ????? ?? ???
ببینید با ابزار Strock و Transform لایه ها میتونی درستش کنی ولی جالب در نمیاد.
مثلا میتونی شاخه هایی که ریز هستند با پلاگین Strock به صورت رشد در بیارید
آموزش پلاگین : http://video-effects.ir/?p=581
و بعد گل هارو برش بدید تو یک لایه جدا و در تنظیمات Transfrom قسمت Scale رو روی 0 بزارید تا ناپدید بشه و وقتی که شاخه هارو رشد کردن Scale بشه 100 تا گل کامل نمایش داده بشه.
?? ?? ??? ? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ???? ????? ????? ???? ??? ???? ?? ??? ??? ? ??? ???? ??? ??? ?? ???? ? ???? ? ???? ???? ??? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ??? ? ???? ?? ????? ?? ???? ? ????? ??? ???? ??? ?? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?????? ??? ???? ???? ???? ????? ?? ???
سلام ببخشید امکانش هست نرم افزار افترافکت روی ویندوز 32 جواب بده
شما با پلاگین mesh warp میتونید دستی این کارو انجام بدید
یا با پلاگین rippleبدون کی فریم میتونید این کارو انجام بدید