استاد با اجازه ، اگه عیب نداره چند تا اصلاحیه بدم.
در ضمن استاد یه نکته که خیلی خیلی مهمه اینه که (البته از نظر بنده) مهمترین قطعه CPU هست، GPU توی افتر افکت فقط در حالت RayTrace استفاده میشه که این قابلیت فقط وفقط برای حالت سه بعدی افتر افکت وجود داره، افتر افکت هم بیشتر یه نرم افزار کامپوزیت هست، پس مهمترین چیز CPU هست،اگر از پلاگین Element3D خیلی استفاده می کنید اون قضیش فرق میکنه.
برای SSD بهتره که یه هارد 120 یا کمتر فقط و فقط برای درایو C بزارید و یه هارد دیگه برای نرم افزار ها، این جوری خیلی بهتره، نرم افزار ها رو هم ترجیحا تو درایو ویندوز نصب نکنید که بی خودی درایو سنگین نشه، هرچی درایو ویندوز خالی تر و سبک تر باشه سیستم سریع تره.
کارت گرافیک 980 خیلی خیلی گرونه، نسبت به نسل جدید کارت گرافیک ها، اگر پول دارین حتما حتما از سری 10 یعنی 1080 بخرید، اگر بودجتون کمتره 1070 بخرید. 1080 تقریبا 3 تومنه ولی به طرز وحشتناکی خیلی خیلی بهتر از Titan X کار میکنه، 1070 هم تقریبا 2 تومنه که اون هم در حد TitanX کار میکنه .الان دیگه خریدن سری 900 زیاد کار عاقلانه ای نیست.
برای خنک کننده هم از جنس ایرانی یعنی گرین استفاده کنید چون هم خدمات پس از فروش خوبی داره هم روز به روز بهتر میشه هم همایت از جنس ایرانیه.
استاد ببخشید جسارت کردم، اینا ننتایج جستجوی من بود، حالا نمی دونم درسته یا نه ولی گفتم بگم که دوستان خیالشون راحت بشه.
یاحق علی نگهدارتون.