برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

مشاهده : 1966 , پاسخ ها : 6
موضوع: تصحیح رنگ

تصحیح رنگ

سلام به همگی
    راستش من چون دوره لیکوید رو گذروندم بخاطر همین یکم تو انجام روال کاری با پریمیر گیج شدم!!!
    تو کار با لیکوید اول کل کار تدوین رو انجام میدیم و ازش خروجی avi میگیرم،سپس دوباره فایلها(مثل باغ و ...) که کلش یه فایل ویدیویی هست رو میاریم تو لیکوید و افکت های تصحیح رنگ رو روشون اعمال میکنیم و همه رو تو تایم لاین به ترتیب پشت سر هم قرار میدیم و خروجی نهایی رو میگیریم.

تو پریمیر هم میشه به همین ترتیب عمل کرد یا کار تصحیح رنگ رو باید رو فیلم اصلی یا تک تک بخش هایی که برش میزنیم اعمال کنیم؟
    و اینکه اگه از هر سکانس یه خروجی جداگانه AVI بگیریم و بعد همه رو بیریم تو یه سکانس پشت سر هم قرار بدیم و خورجی نهایی رو بگیریم کیفیت کار پایین میاد؟

چه افکت تصحیح رنگی تو کارهایی مثل فیلم عروسی با کیفیت و طبیعی هست که استفاده کنم.
    ممنونم

دوست خوبم عرض کنم خدمت شما که توی پریمیر حتی نیاز نیست خروجی بگیرید و بعد اصلاح رنگ کنید که البته به نفسه این کار درست نیست و اصلاح رنگ در واقع باید پلان به پلان انجام بشه.
    خب حالا شما کارتون با همین هم راه میوفته. کافیه شما پروژه هایی رو که ذخیره کردید به صورت سکانس توی پروژه ی جدید باز کنید، پشت سر هم بچینید، اصلاح رنگ کنید که حتی می تونید از ادجاستمنت لیر استفاده کنید و به کل کار و سکانس ها با هم افکت رو اعمال کنید. و در نهایت خروجی تون رو بگیرید.
    به نظر میاد بهترین افکت برای شما و کارتون پلاگین مجیک بولت لوک(magic bullet look) باشه. چون عملاً شما گریدینگ می کنید نه کالرکورکشن.
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

نقل قول نوشته اصلی توسط cubic_art نمایش پست ها
    دوست خوبم عرض کنم خدمت شما که توی پریمیر حتی نیاز نیست خروجی بگیرید و بعد اصلاح رنگ کنید که البته به نفسه این کار درست نیست و اصلاح رنگ در واقع باید پلان به پلان انجام بشه.
    خب حالا شما کارتون با همین هم راه میوفته. کافیه شما پروژه هایی رو که ذخیره کردید به صورت سکانس توی پروژه ی جدید باز کنید، پشت سر هم بچینید، اصلاح رنگ کنید که حتی می تونید از ادجاستمنت لیر استفاده کنید و به کل کار و سکانس ها با هم افکت رو اعمال کنید. و در نهایت خروجی تون رو بگیرید.
    به نظر میاد بهترین افکت برای شما و کارتون پلاگین مجیک بولت لوک(magic bullet look) باشه. چون عملاً شما گریدینگ می کنید نه کالرکورکشن.
    بخاطر پاسخ کاملتون خیلی خیلی ممنونم. ادجاستمنت هم خیلی خوبه،اصلا حواسم بهش نبود،ممنون.

فقط یه سوال،تو اینجور کارها(مثل میکس عروسی) اگه از تک تک سکانس ها(باغ و آتلیه و ....) خروجی avi بگیریم بعد فایل avi رو توی سکانس نهایی پشت سر هم بچینیم بهتره یا اگه سکانس هارو همینجوری قبل خروجی کردن تو یه سکانس نهایی پشت هم بچینیم و یه خروجی بگیریم.
    میدونم هر 2راه شدنیه،اما می خوام ببینم کدوم اصولی تره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط maxiaz نمایش پست ها
    بخاطر پاسخ کاملتون خیلی خیلی ممنونم. ادجاستمنت هم خیلی خوبه،اصلا حواسم بهش نبود،ممنون.

فقط یه سوال،تو اینجور کارها(مثل میکس عروسی) اگه از تک تک سکانس ها(باغ و آتلیه و ....) خروجی avi بگیریم بعد فایل avi رو توی سکانس نهایی پشت سر هم بچینیم بهتره یا اگه سکانس هارو همینجوری قبل خروجی کردن تو یه سکانس نهایی پشت هم بچینیم و یه خروجی بگیریم.
    میدونم هر 2راه شدنیه،اما می خوام ببینم کدوم اصولی تره؟
    به دو دلیل بهتره خروجی نگیرد و در آخر خروجیتون رو بگیرید. 1 اینکه در زمان حجم صرفه جویی گردید 2 اینکه کوچکترین اشتباه در خروجی باعث افت کیفیت می شه.
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

نقل قول نوشته اصلی توسط cubic_art نمایش پست ها
    به دو دلیل بهتره خروجی نگیرد و در آخر خروجیتون رو بگیرید. 1 اینکه در زمان حجم صرفه جویی گردید 2 اینکه کوچکترین اشتباه در خروجی باعث افت کیفیت می شه.
    بی نهایت تشکر از وقتی که گذاشتید.

سلام دوستان لطفا بگید چجوری میتونم فیلمم رو به mkv تبدیل کنم بدون افت کیفیت.با پریمیر کارمی کنم.

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط meysamkhoshsokhan نمایش پست ها
    سلام دوستان لطفا بگید چجوری میتونم فیلمم رو به mkv تبدیل کنم بدون افت کیفیت.با پریمیر کارمی کنم.
    سلام
    تو یک مطلب جدید مطرح کنید تا کمکتون کنیم
    http://forum.video-effects.ir/thread4272.html
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

کلمات کلیدی این موضوع