برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

مشاهده : 1498 , پاسخ ها : 4
موضوع: مشکل در خروجی صدا

مشکل در خروجی صدا

سلام خدمت اساتید محترم، من یه موزیک استریو وارد پریمیر میکنم و تدوین کار رو میزنم،در آخر که میخوام خروجی بگیرم با فرمت h.264 و قسمت صدا رو تو خروجی چک میکنم که روی استریو باشه و به هم نخوره، بعد از خروجی میبینم کیفیت اصلی موزیک و اون استرویو بودنش رو یکم از دست میده تو خروجی ،مشکل از چیه!؟

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    سلام
    خروجی صدا 48.000 khz هست؟ چون کمتر یکم کیفیت بد میشه
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

بله رو 48 هست

pejii آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    26845
    اول از همه، h264 رو با فشرده سازی صوتی اشتباه نگیریم. این یک کدک تصویری هست.

بعد حتماً اطمینان حاصل کنید که کیفیت صدا رو پریمیر یا مدیا انکودر روی High انتخاب کرده باشه (و اگر نه خودتون دستی تغییرش بدید):

اگه شما در قالب MP4 خروجی میگیرید از کار، فرمت های صوتی Dolby و MPEG و AAC رو برای استفاده در دسترس دارید.

این سه نوع فشرده سازی و کلی تنظیمات برای هرکدام را کمی آزمایش کنید تا ببینید کدوم بهترین کیفیت رو روی کارتون اعمال میکنه.

ولی در کل همه اون کدک ها یه سری از باندها رو حذف میکنند و یا با باندهای نزدیک بهشون ترکیب میکنند.

اگه هیچکدوم از اون فرمت های صوتی کیفیت مورد نظرتون رو بهتون نداد، باید برید سراغ انکودرهای خارج از نرم افزار مانند ffmpeg که تنظیمات حرفه ای و کاملتری رو برای کنترل نحوه فشرده سازی و نگهداری فرکانس ها بهتون میدند.

اگه اونهم جوابگو نبود کلاً MP4 رو باید بیخیال بشید (یا ساپورت فرمت رو باید بخواهید، یا کیفیت رو) و باید برید سراغ فرمت های دیگری که امکان ذخیره سازی باندهای بیشتری رو دارند، مانند Ogg Opus که در فایل های Webm میتونید قرار بدید.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط pejii : 11-07-16 در ساعت 09:15

خیلی ممنون حله... متشکرم

کلمات کلیدی این موضوع