[IMG]DSC_0287[/IMG]
سلام من المنت نصب کردم و Composition
و يه Solid ساختم و المنت روی اون ها اعمال کردم ک این عکسه میاد ok میزنم و عکس های موجود در المنت میزنم تو المنت بالا میاد ولی تو Composition نمیاد
[IMG]DSC_0287[/IMG]
سلام من المنت نصب کردم و Composition
و يه Solid ساختم و المنت روی اون ها اعمال کردم ک این عکسه میاد ok میزنم و عکس های موجود در المنت میزنم تو المنت بالا میاد ولی تو Composition نمیاد
دوست عزیز متاسفانه عکسی که گذاشتید باز نمیشه
ولی به احتمال خیلی قوی مشکل از کارت گرافیکتون هست ، آپدیت کنیدکارت گرافیکتون رو، انشاالله مشکلتون حل میشه
خب شما بیا اصلا یه کاری کن ! المنت مرد !! افتر افکت سی سی کلا مستقیما فایل های سه بعدی cinema 4d رو میاره داخل خودش خیلی راحت درد سرهای مرگ آور المنت رو هم نداره خودم کار کردم که می گم ... یادگیری cinema 4d هم فقط 1 هفته طول می کشه کارت درست باشه 3 روز !! بعد راحتی دیگه ...
ببین من این کار رو با مایا مدل کردم .. اون زمانی که تازه المنت امده بود انداختم توی المنت .. اون زمام از cinema 4d واسه کاری دینامیکی استفاده می کردم ..
این عکس ... اشکم در امد تا بافت ها و .... درست وارد شد !
این هم انیمت کردنش .....
http://upir.ir/files92be/54fafdf68763.flv
ویرایش توسط HRT : 02-25-14 در ساعت 16:01
خب من رشته ام برق بود از نرم افزا ها واسه کار خودم استفاده می کردم ... واسه یکی از شرکت های برق این آموزش رو درست کرده بودم و ادامه داره هنوز ... فقط همین تیکه اش مهم نیست می تونید ببینید ....... انیمیت این کار توی خود افتر افکت بوده با پلاگین element 3d
خیلی اذیت داشت
کدکد PHP:
[mention][video]dsc_0287[/video][/mention]
html:[img][/img]
درود به این حالت
و بعد منتظر باشید یه کد میاد
ویرایش توسط Elka Eydipor : 02-25-14 در ساعت 16:16
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
عزیز عکس ها خرابه...
ممنون الکا خانوم..
موفق باشید..
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????