سلام به همه دوستان
من وقتی یه فیلم رو برش میزنم و پلاگینTwixtor رو اعمال میکنم، دقیقا همون صحنه یا فریمی که میخوام به صورت اهسته نمایش داده بشه رو نشون میده و جلوتر یا عقب تر اون صحنه رو به صورت اهسته نشون میده
سلام به همه دوستان
من وقتی یه فیلم رو برش میزنم و پلاگینTwixtor رو اعمال میکنم، دقیقا همون صحنه یا فریمی که میخوام به صورت اهسته نمایش داده بشه رو نشون میده و جلوتر یا عقب تر اون صحنه رو به صورت اهسته نشون میده
سلام
یک فیلم دیگه هم تست میکنید به همین شکله؟
مقاله های استفاده از پلاگین رو مطالعه کنید:
1- این پلاگین به دلیل محدودیت هایی که نرم افزارهای ادوبی برای افکت های میسازند نمیتونه میزان فریم ها را افزایش یا کاهش بده، اگر ویدیویی 1 دقیقه ای دارید و آن را 50 درصد اسلوموشن کنید، ویدیوی نهایی 50 درصد آرامتر خواهد شد ولی زمان آن همچنان 1 دقیق خواهد بود. برای رفع مشکل، یک کامپوزیشن یا سکوئنس 2 دقیق ای بسازید، ویدیو را در آن قرار دهید و سپس آن کامپوزیشن/سکوئنس را در خط زمان تدوین وارد کرده و پلاگین را روی کامپ/سکوئنس اعمال کنید.
2- این پلاگین برای کارکرد دقیق، باید از نوع فوتیج و فریم ریت آن اطلاعاتِ کاملی داشته باشه، در پریمیر مشکلی نیست ولی در افترافکت باید به پلاگین دقیقاً بگید که فوتیج دارای چه فریم ریتی است و اگر Interlace شده حتماً پلاگین را از آن مطلع سازید.
3- این پلاگین منبع اصلی یک لایه را میخواند و هرگونه افکت، ماسک و یا اسکریپتی که روی یک فوتیج اعمال شده باشد (حتی کات و برش و تدوین) را نادیده میگیرد. اگر میخواهید تدوین/افکت/اسکریپت روی یک فوتیج اعمال کنید باید پلاگین twixtor را از کلیه تغییرات جدا کنید. یا با پری کامپ کردن/nested sequence کردن تغییرات و یا اینکه اعمال twixtor روی ویدیوی اصلی و پری کامپ کردن آن با فوتیج/انداختن twixtor با فوتیج اصلی در یک sequence دیگر.