درود خدمت دوستان ادیوسی وقتی من یه پروژه اماده دانلود میکنم معمولا سه تا Sequence داره میخواستم نحوه ارتباط این سه تا رو باهم توضیح بدید ینی چجوری ممکنهیه فیلم بزارم تو شماره یک و تو بعدیا نشون بده؟؟؟؟؟ پیشاپیش تشکر فراوان
درود خدمت دوستان ادیوسی وقتی من یه پروژه اماده دانلود میکنم معمولا سه تا Sequence داره میخواستم نحوه ارتباط این سه تا رو باهم توضیح بدید ینی چجوری ممکنهیه فیلم بزارم تو شماره یک و تو بعدیا نشون بده؟؟؟؟؟ پیشاپیش تشکر فراوان
?????? ??? ??? ???? ?????.....?
سلام دوست عزیز ....
دقیقا متوجه منظور شما نشدم ....
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
امید جان فکر کنم منظورشون ارتباط سکانس ها باشه مثل افتر افکت که comp هار رو با هم ارتباط میدم این کارو میخوان تو ادیوس انجام بدن
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
البته من با نرم افزار تدوین کار نکردم ولی کتابای آموزششو خوندم فک کنم اینطور باشه شما یه فایل رو روی تایم لاین میارین که میشه سکانس یک بعد اونو تبدیل به سکانس میکنید که میشه سکانس دو حالا هر فایلی روی سکانس دوم بزارید تو سکانس اولی هم میاد البته تو گوگل بزنید پی دی اف ادیوس خودش کتاب آموزششو میاره اونجا توضیح داده.
????? ??? ?????? ?????
???? ??? ????
??? ???? ???? ?????
?? ?????? ???
خیلی سادست. شما دو تا سکانس ایجاد کن. تو یکیش فیلمهات رو بارگذاری کن (در قسمت تایم لاین مربوط به سکانس)
حالا به سکانس دوم برو و سکانس اول رو بکش بزار تو سکانس دوم و شروع به تدوین کن.
حالا اگه به سکانس اول بری و تصاویر رو تغییر بدی تصاویر تو سکانس دوم هم تغییر می کنه. البته از بچه های ساحل میکس پوزش می خوام چون این کار یکی از ترفندهای اونها بود.
????? ?? ??? ?????? ???? ???
???? ?? ?????? ???.... ??? ???? ????? ??? ???? ???? ? ????? ????? ??
??? ?? ??? ?? ?? ??? ??????... ?? ?? ????? ? ????? ???
??? ??? ???? ??? ?? ????... ?? ????? ???? ??? ?? ??? ?????
?? ???? ??? ????? ???
????? ??????... ????? ??????????? ??????? ? ???????
مرسی از همه دوستان... امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه........در ضمن من تمام سایت ها رو گشتم و برای نرم افزار ادیوس بیشتر یه پی دی اف 12 صغحه ای پیدا نکردم اگر دوستان سراغ دارن ممنون میشم به منم بدن.... تشکر فراوان
?????? ??? ??? ???? ?????.....?
????? ?? ??? ?????? ???? ???
???? ?? ?????? ???.... ??? ???? ????? ??? ???? ???? ? ????? ????? ??
??? ?? ??? ?? ?? ??? ??????... ?? ?? ????? ? ????? ???
??? ??? ???? ??? ?? ????... ?? ????? ???? ??? ?? ??? ?????
?? ???? ??? ????? ???
????? ??????... ????? ??????????? ??????? ? ???????