با سلام خدمت اساتید گل چنتا مدل داشتم گفتم بزارم استفاده کنید بتمن مرد آهنی یه عالمه مدل ماشینم دارم حجم نتم کمه نتونستم آپلود کنم ببخشید
دوست گرامی سپاس بخاطر زحمتی که میکشید یه عکس از کارتون هم بزارید بد نیست! که دوستان بدونن شاید داشته باشن نخوان دانلود کنند...موفق باشید..
از کجا دانلود کردی ؟
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor دوست گرامی سپاس بخاطر زحمتی که میکشید یه عکس از کارتون هم بزارید بد نیست! که دوستان بدونن شاید داشته باشن نخوان دانلود کنند...موفق باشید.. خودمم عکس ندارم اجرا کردم
نوشته اصلی توسط Effector از کجا دانلود کردی ؟ یه سایت خارجی
نوشته اصلی توسط sajad_asadi خودمم عکس ندارم اجرا کردم برنامه ای هست برای عکاسی از صفحه دکستاپ مدل رو باز کنید عکس بگیرید و بعد توی فتوشاپ اندازش رو تنظیم کنید و بزارید...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor برنامه ای هست برای عکاسی از صفحه دکستاپ مدل رو باز کنید عکس بگیرید و بعد توی فتوشاپ اندازش رو تنظیم کنید و بزارید... کلیک prtscsysrq کنار F12 هم همین کارو میکنه اونو بزنید بعد تو paint پیست کنید
نوشته اصلی توسط sajad_asadi کلیک prtscsysrq کنار F12 هم همین کارو میکنه اونو بزنید بعد تو paint پیست کنید درسته این کار رو هم میشه کرد پیغام خصوصی دادم بخون
نوشته اصلی توسط sajad_asadi کلیک prtscsysrq کنار F12 هم همین کارو میکنه اونو بزنید بعد تو paint پیست کنید میدونم دوست گرامی محض اطلاع شما گفتم!!! خودم اینو میدونم منتها با برنامه هم راحت میتونید اینکارو بکنید..بهتره!
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن