سلام:30:
من بازی Angry Birds یا crysis 3 رو می خوام نصب کنم با پیغام ارور openGL مواجه می شم کارت گرافیکمو هم تازه آپدیت کردم
ولی این پیغام باز هم می آد خواهشا اگه می دونید کوتاهی نکنید ممنون
اینم عکسش
سلام:30:
من بازی Angry Birds یا crysis 3 رو می خوام نصب کنم با پیغام ارور openGL مواجه می شم کارت گرافیکمو هم تازه آپدیت کردم
ولی این پیغام باز هم می آد خواهشا اگه می دونید کوتاهی نکنید ممنون
اینم عکسش
درایو کارت گرافیک رو دوباره آپدیت کن درست میشه
اگه بازم نشد شما به بخش
program and features
در کنترل پنل برو. اونجا اگه در لیست برنامه ها ، درایور کارت گرافیک دیدی ، پاکش کن
بعدش به سایت سازنده کارت گرافیکت برو و درایور مناسب رو دانلود و نصب کن.
موفق باشی
من دو تا ورژن مختلف رو دانلود کردم و نصب کردم ولی دوباره همون ارور می آد
بعد از نصب درایو از کجا بفهمیم که نصب شده یا نه
من این مشگل رو داشتم با آپدیت کارت گرافیک درست شد
روی my computer راست کلیک کن بعد properties رو بزن و در صفحه باز شده از سمت چپ device manager رو انتخاب کن
بعد از انتخاب کردن با یه نمودار درختی رو برو میشی ؛ یه گرینه به اسم Display adapters است که اون کارت گرافیک شما هست و وقتی نصب بشه به زیر مجموعه اون قسمت میره اما وقتی نصب نباشه یه علامت ! زرد رنگ کنارش هست که یعنی نصب نیست
شما رو Display adapters کلیک کن و بعدش رو کارت گرافیک راست کلیک کن و گزینه اول آپدیت رو بزن و باز گزینه اول رو بزن تا آپدیت رو از اینترنت براتون پیدا کنه و نصب کنید
انشاالله که مشگلتون حل بشه
من خودم گیمرم هستم ؛ یدونه ps3 یه ps4 بخر راحت بازی کن داداش
موفق باشی
من تمام این کارهارو انجام دادم الان هم روی Display adapters کلیک کردم و بعدش رو کارت گرافیک راست کلیک کردم و گزینه اول آپدیت رو زدم و
باز گزینه اول رو زدم اما این پیغام اومد
فکر کنم می گه کارت گرافیک آپدیت هست ولی نمی دونم چرا بازی رو اجرا می کنم دوباره openGL می آد