درود عزیزان
در این قسمت شما می توانید پروژه آموزش انیمیت بال های پروانه در افتر افکت رو دانلود کنید.
لینک آموزش : http://www.video-effects.ir/?p=1120
درود عزیزان
در این قسمت شما می توانید پروژه آموزش انیمیت بال های پروانه در افتر افکت رو دانلود کنید.
لینک آموزش : http://www.video-effects.ir/?p=1120
ببخشید قصد جسارت نداشتم
ولی من با عقل خودم این کار رو ساده میدونم
میدونید چیکار میکنم میام پروانه را گذاشته سکایل را کی فریم و بعد یک ثانیه رد کرده و سکیل میکشم و بعد یک ثانیه بعد سکیل جمع میکنم همین را تکرار میکنم چیز خاصی هم نمیخواد آیا این اشکالی داره؟
آها نه هر بال باید لایه جدا باشد تبدیل به سه بعدی و روتیت سه بعدی و کی فریم درست گفتم یا شما روشن نوین تری آموزش میدین؟
???? ??? ???? ? ???? ??? ???? ? ??? ????? ?????: ?? ???? ??? ????? ???? ?? ??? ???? ? ???? ????? ? ????? ?? ???? ????? ?? ???? ?????? ???? ... ????? ??? ?????? ?? ????? ?? ?? ???? ? ????? ???? ?? ??? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ? "Power Machine" ??? ?? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ??? ????? ?? ??? ? ?????? ?? ??? ? ????? ??? ?? ????? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ?? ?????? ? ????? ?? ??? ? ?? ????? ????? ??????? ?? ???? ? ?? ????
???? ??? ???? ? ???? ??? ???? ? ??? ????? ?????: ?? ???? ??? ????? ???? ?? ??? ???? ? ???? ????? ? ????? ?? ???? ????? ?? ???? ?????? ???? ... ????? ??? ?????? ?? ????? ?? ?? ???? ? ????? ???? ?? ??? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ? "Power Machine" ??? ?? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ??? ????? ?? ??? ? ?????? ?? ??? ? ????? ??? ?? ????? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ?? ?????? ? ????? ?? ??? ? ?? ????? ????? ??????? ?? ???? ? ?? ????
موفق باشین آقای هادی پور
آره والا چندان ربطی هم نداره من کار اصلی رو با فتوشاپ و افتر از اینجا شروع کردم ... تو مدرسه مثلا تصویر سازی میخونم هیچی از فتوشاپ یادت نمیدن یه کتاب اینقدر گنده هم داشتیم اسمش مبانی هنر های تجسمی بود آخه من چیکار دارم نقطه در وسط صفحه و کادر و تعادل و تقارن؟ به من یاد بده لنز فلر و سموج و کالر بالانس... باور کنید یه چیزای اینقدر عجیبی میگفت خودم قشنگ از گوشام دود بلند میشد مثلا یه تست میگرفت: اشباع فام کجاست؟ منم که همونطور مونده بودم بعد یه مدت تازه فهمیدم بابا منظورش هیو ساتیوریشن بود ینی این معادل های فارسی که سعی میکرد بسازه مخ آدمی رو به تعجب وا میداشت....