سلام دوستان
میخوام یه انیمیشن کوچیک بسازم اما مشکل دارم در بازنشدن وکتور ها
قبلا نمایش میداد بی کیفیت اما الان اینطوری شده عکس ها رو نگاه کنید و اگر ایراد در کار هسست راهنماییم کنید لطفا
سلام دوستان
میخوام یه انیمیشن کوچیک بسازم اما مشکل دارم در بازنشدن وکتور ها
قبلا نمایش میداد بی کیفیت اما الان اینطوری شده عکس ها رو نگاه کنید و اگر ایراد در کار هسست راهنماییم کنید لطفا
???????????? ????? ???????????? ???? ?????? ?????? ????????????? ?????????? ???? ????????? ?????????? ????? ????????? ???? ?????? ?????????????????? ???? ??????????????? ?????????? ???? ???????????????? .
سلام و درود
به طور واضع سوالتون رو مطرح کنید الان پیش نمایش ندارین؟
منم به مشکلی مشابه مشکل شما تو ورژن 2018 افترافکت خوردم.
که از دوستان انجمنی پرسیدم علتشو یکسان نبودن سایز داکیومنت ایلستریتور با کامپوزیشن افتر میدونستن .
???? ?????? _ ????? ? ???? ?? ???? ?????? ?? ??? ????.
instagram id: Ares_Pictures
www.aparat.com/AresPictures
مشکلی در تصاویر به چشم نمیخوره، افترافکت داره زور میزنه که وکتورها رو رندر کنه، به نظر میاد که تعداد نقطه های سازنده زیاده، همه لایه ها رو در افترافکت خاموش کنید و یکی یکی روشن کنید، ببینید کدوم لایه ها بیش از حد نقطه دارند و برگردید در ایلاستریتور و آنها را ساده تر کنید.
سلام
متوجه نمیشم یعنی چی نقاط رو کم کنم ؟
???????????? ????? ???????????? ???? ?????? ?????? ????????????? ?????????? ???? ????????? ?????????? ????? ????????? ???? ?????? ?????????????????? ???? ??????????????? ?????????? ???? ???????????????? .
سلام
بله تصاویرم رو نمایش نمیده اگرم نشون بده خیلی بی کیفیت نشون میده !
سلام
یعنی لپ تاپم ضعیفه؟
سلام برای بی کیفیت نشدن سعی کن چیزی که طراحی میکنی بزرگ تره کامپوزیشنی باشه که میسازی
مثال : کامپ استفاده من در افترافکت 1920x1080 هستش
در نرم افزارlllustrator میام اندازه بر روی 3840x2160 قرار میدم که افت کیفیت نداشته باشم
توی Illustrator زیر منوی Object و بخش Path دستور Simplify رو روی نقاطِ بخش های شلوغ از ترسیمتون اعمال کنید.
در مورد افت کیفیت هم، مشکل اینه افترافکت برای تسریع رندر به صورت پیشفرض لایه ها رو بدون گزینه Continues Rasterization وارد timeline میکنه، شما لایه هایی که احمیت بالایی دارند و میخواهید با کیفیت کامل نمایش داده بشند رو باید با فعال کردن این گزینه به افترافکت معرفی کنید: