سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام موزیک ویدئو بسازم و فیلم کوتاه
بنظرتون کدوم از این دوربینا بهتره با توجه به لنز؟
canon 700D با لنز 135-18
Canon 750D با لنز 18-55
اصلا بنظرتون اگه دوربین مطرح نباشه لنز 135-18 بهتره یا لنز 18-55؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام موزیک ویدئو بسازم و فیلم کوتاه
بنظرتون کدوم از این دوربینا بهتره با توجه به لنز؟
canon 700D با لنز 135-18
Canon 750D با لنز 18-55
اصلا بنظرتون اگه دوربین مطرح نباشه لنز 135-18 بهتره یا لنز 18-55؟
ویرایش توسط behmard : 03-19-16 در ساعت 18:25
سلام دوست عزیز
اگه دنبال کار حرفه ای هستید باید بگم هیچ کدوم این دوربینا خوب نیستن.نه دوربین و نه لنز
دوربینا که رو مد تصویربرداری اتو هستن و تنظیماتشون محدوده لنز ها هم لنز های کیت و معمولی هستن و نباید زیاد روشون حساب باز کرد
سلام دوست عزیز . شما خودتون از این دوربینها استفاده کردید که اینجوری قضاوت میکنید . اتفاقا به نظر من با توجه به قیمتی که دارن بسیار عالی هستند . در مورد لنز هم باید بگم فقط فاصله کانونی آنها با هم فرق داره وگر نه دوتاشون کیت هستند و معمولی . ضمنا با این دوربینها میشه روی مد دستی و بسیار عالی فیلمبرداری کرد . البته لنز خیلی مهمه
بله کاملا با نظر دوست عزیز محمد موافقم دوربین های dslrتمام اون چیزی رو که میخوای داره و از نظر کیفیت کمبودی ندارن و همچنین قابلیت تنظیم نوردهی و شاتر و ... در مد دستی فیلمبرداری رو دارند .امروزه در ساخت خیلی از کلیپ های هالیوودی و همچنین داخل کشور از این دوربین ها استفاده میشه .
ویرایش توسط shahin_hich : 03-20-16 در ساعت 22:26
سلام دوست عزیز
من خودم کارم عکاسی و دوربینم هم 60d با لنز 135-18 stm هستش. پس تجربیات شخصیم رو بهت میگم یه مسئله کلی در عکاسی مطرح اونم اینه که به عقیده اکثر عکاس ها مطرح دنیا کیفیت اپتیکی یک عکس 70 درصد به لنز شما مربوط میشه و 30 درصد به دوربین و قابلیت هاش. ممکنه امروز به پیشرفت تکنولوژی دوربین ها بیشتر شده باشه تاثیرشون اما همچنان لنز که حرف اول رو میزنه. پس اگر نظر من رو بخوای قطعا بهت میگم گزینه ای رو انتخاب کن که لنز 135-18 داره چون این لنز کلا کلاس کاریش بالای و کیفیت اپتیکی قابل قبولی هم داره نسبت یه 55-18 مخصوصا اگر سری stm بگیری که جدید و بهتر از سری قبلیشِ. قطعا شما که میخوای همچین دوربینی بخری به بودجه خودت نگاه کردی پس پیشنهاد بهتری از نظر بادی دوربین نمیتونم بهت بدم چون 700 و 750 هر دو جزو بادی های خوب کنون هستند که خیلی از دانشجوهای عکاسی از همین بادی ها استفاده میکنند. امکانات خوب و قابل قبولی هم داره. تنها پیشنهاد من اینه که اگر میخوای زود از عکاسی با dslr زده نشی لنز رو خوب بگیر که البته همونطور که گفتم 135-18 stm گزینه بسیار خوبیه برای عکاسی های عمومی