سلام دوستان چجوری این متنودرست کنم توفتوشاپ درست شده؟؟؟برای تابلوفلکسی هست...متن انگارسه بعدی بصورت حروف چلنیوم هستش نیازش دارم میخوام درست کنم برای تابلوفلکسی..کمک دوستان
سلام دوستان چجوری این متنودرست کنم توفتوشاپ درست شده؟؟؟برای تابلوفلکسی هست...متن انگارسه بعدی بصورت حروف چلنیوم هستش نیازش دارم میخوام درست کنم برای تابلوفلکسی..کمک دوستان
سلام
فونت ایران نستعلیق رو امتحان کنید
احتمال زیاد با فتوشاپ 3d ساخته شده
اگه منظورتون سه بعدی کردن متن هست
از منوی 3dفتوشاپ به راحتی میتونید سه بعدی کنید
با نرم افزار های سه بعدی هم میتونید این کارو انجام بدید
فتوشاپ من فک کنم قدیمی آیکن پرسبزهستش..منظورمن هم سه بعدی کردنش هست که جلوه طبیعی بودن داده درضمن فونت نستعلیق خراب نشون میده بعضی کلماتش کارنمیکنه....درضمن گزینه 3dکجاهست بزنم توفتوشاپ آموزشی کسی داره بزاره ممنون میشم
البته میتونید با یه مقدار دقت بدون نیاز به مراجعه به ابزارهای سه بعدی، از اون متنی که میخواید بنویسید یه داپلیکیت بگیرید بعد با فاصله ی کم از هم دیگه قرارشون بدید اون وقت به لایه زیریه گرادینت بدید میشه همینی که میخواید.
سلام دوست عزیز
اولا که 3d در آخرین ورژن های فتوشاپ وجود داره
دوما اگه فتوشاپ جدید نصب کنید مشکل فارسی نویسیتون هم حل میشه
من پیشنهاد میکنم آخرین ورژن نرم افزار رو بگیرید یعنی cc 2015 البته چند وقته دیگه احتمال زیاد cc 2016 هم بیاد یه احتمال هم وجود داره سینما 4d رو ادوبی بخره که اگه اینطور بشه خیلی عالی میشه در ضمن شما هم میتونین با سینما 4d اینو بسازید که آموزشاش تو سایت هست همچنین بسته های آموزشی و خود نرم افزار نیز در فروشگاه سایت وجود داره