با سلام و خسته نباشید
من میخواستم یه سیستم خیلیی خوب برای افترافکت جمع کنم موندم بین ویندوز یا مک؟آیا از نظر سرعت انجام کار و بهینه سازی وقت تو خروجی مک بهتره؟و اینکه آیا تمام پلاگین های افتر برای ما که داخل ایرانیم برای مک موجود هست؟
با سلام و خسته نباشید
من میخواستم یه سیستم خیلیی خوب برای افترافکت جمع کنم موندم بین ویندوز یا مک؟آیا از نظر سرعت انجام کار و بهینه سازی وقت تو خروجی مک بهتره؟و اینکه آیا تمام پلاگین های افتر برای ما که داخل ایرانیم برای مک موجود هست؟
کسی نیست نظری بده؟
من ویندوز رو بیشتر قبول دارم چون بیشتر پلاگین ها برای اون سریع منتشر و کرک میشن
مثلا بعضی از پلاگین ها کلا برای مک منتشر نمیشن یا خیلی خیلی دیر کرک میشن ولی ویندوز این مشکل رو نداره
اما سرعت کار کردن با مکینتاش به شرطی که یه سیستم خیلی خوب بخرید خیلی خوبه
ممنون فقط الان در حال حاضر برای مک پلاگینای موجود مثل المنت 3 دی یا اپتیکال یا مجیک بولت اینا منتشر شدن مشکلی ندارن؟
و سوال اخر اینکه تاثیر ssd تو سرعت خروجی چقدره؟
خیلی ممنون لطف کردین
مک یا ویندوز ؟ مسئله اینست ...
دوست من ، بطور کلی سیستم های مک ، سرعت کاری بهتری دارند ولی در مقایسه با سخت افزار مشابه نه قیمت !!!
ببینین اگر بخوایم دو سیستم ویندوز و مک رو که از نظر قطعات سخت افزاری یکسان هستند رو با هم مقایسه کنیم ، خب مک سریعتر هست ...
ولی اگر بخواییم دو سیستم ویندوز و مک رو از نظر قیمت بررسی کنیم ، دیگه برتری با مک نیست ... چون قیمت یه سیستم مشابه بین مک و ویندوز ، مک تقریبا دوبرابر قیمت همان سیستم با ویندوز هست !!! و این نقطه ضعف اصلی مک هستش ...
چرا که وقتی بحث سر قیمت باشه ، شما با یک بوجه مشخص میتونین سیستم ویندوزی خیلی قوی تری داشته باشین تا مک !!!
مثلا اگر بخواین 3 میلیون تومن سیستم بخرین ، خب با این بودجه شما میتونین سیستم ویندوزی بسیار قوی تری داشته باشین تا یه سیستم مک ...
چون میتونین با همان بودجه سخت افزاری قوی تری رو با ویندوز تهیه کنین ...
در کل خلاصه میکنم ....
1 ) در صورتی که فقط بخواهیم از نظر سخت افزاری مقایسه کنیم و قیمت رو در میان نیاوریم ، مثلا مقایسه بین دو قطعه مشخص بین مک و ویندوز ، خب اون قطعه در مک کمی سریعتر هست ...
2) در صورتی که بخواهیم از نظر قیمت بررسی کنیم ، بدلیل گرانی قطعات مک در ایران ، شما میتوانین با همان پول قطعات قوی تری را برای ویندوز تهیه کنین که خب این قدرت بسیار بیشتری را به شما میدهد ... مثلا با 3 میلیون میشه یه cor i 3 برای مک برداشت ، در عین حال که با همین پول میتوانین برای ویندوز یه cor i5 بردارین که خیلی قوی تره !!
پس دوست من ، در کل شما میتوانید با انتخاب یه سیستم ویندوزی ، سخت افزاری قوی تر و پشتیبانی بهتری از نرم افزار ها را به نسبت یه سیتم عامل مک داشته باشین ...
ویرایش توسط omid021 : 06-11-17 در ساعت 15:51
تشکر از همه دوستان و نظر اخر جمع رو میخواستم که با هزینه ای در حدود 20 میلیون تومن چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید برای خروجی در افتر و سرعت خوب در کارهای گرافیکی سه بعدی؟این هزینه فقط برای کیس هستش.