با سلام و درود
بنده هم از شما ممنونم
بله کاملاً حق با شماست و همیشه هم اولولیت و تاکید بر بحث آموزش بوده و تکیه گاه و محل آموزش و چشم امیدما هم به این سایت ، استاد محترم و سایر اساتید هستش ( عنوان بنده رو نگاه نکنید لطف استاد بوده ، عضو کوچکی بیش نیستم ).
همین امشب کامنت مشابهی ، در تایپینگ استاد ، در جواب عزیزی زده بودید و بعد حذف کرده بودید. بنده هم اکثراً وقتی غلط املائی می بینم یا موضاعات ناقص حذف شده جهت ، جهت زیبائی جلوه سایت ، سعی میکنم اصلاح کنم.
عزیز خوشبختانه اگه آموزش و مطالب آموزشی فرض کنیم با سرعت 100 % پیش بره ، پروژه های آماده میانگین 30% هم نمیشه.
به نظر بنده نه تنها ، لطمه ای نمیزنه . بلکه از یک منظر مفیده ، و اون ایده گرفته.
بنده هم، نه تنها کسی هستم پروژه آماده میگذاره و نه افتتاح کننده. اگه به بانک پروژه ها مراجعه فرمائید ، خواهید دید خیلی وقت پیش توسط استاد و اساتید کلید خورده ، در غیر این صورت جسارت نمیکردم.
و به استاد هم عرض کردم هر کجا مطلبی از بنده دیدن که نابجا یا به ضرر سایت باشه ، هم اخطار بدهند و هم فوری حذف نمایند. قصد خدمته نه لطمه.
از تذکر شما هم ممنونم و ناراحتی هم نداره ، خوشحال هم میشم ، اما اجازه فرمائید ، استاد و عزیزان هم نظر بدهند ، راضی نبودن با کمال میل به دیده منت قبول میکنم.
شرمنده از روی یکایک شما عزیزان هستم ، خدمتی بغیر این پروژه های آماده یا فایلهائی که احساس کنم به درد شما بزرگواران بخوره ، از دستم بر نمیاد ، والا به خدا دریغ نمیکردم. احساس میکنم کار عزیزانی راه می افته.
در پناه حق باشید