سلام دوستان
علت این پیغام چیه یه پروژه اماده دارم بازش مینکنم این پیغام رومیده و باز نمیشه
سلام دوستان
علت این پیغام چیه یه پروژه اماده دارم بازش مینکنم این پیغام رومیده و باز نمیشه
سلام
اموزش کرک رو دنبال کنید و کارت گرافیک خودتون رو اپدیت کنید
http://forum.video-effects.ir/thread21136.html
احتمال اینکه از پروژه باشه کمه.
- برای آزمایش میتونید یه پروژه جدید بسازید.
- یک کامپوزیشن خالی جدید بسازید.
- یک solid جدید بسازید.
- افکت element را روی آن بندازید و ببینید بازهم با خطا مواجه میشید؟
- اگر تا به اینجا با خطایی برخورد نکردید، در پنجره effects روی کلید Scene Setup که در زیر افکت element مشاهده میکنید کلیک کنید.
- یک مدل ساده و آماده از کتابخانه داخلی element به صحنه اضافه کنید و کلید Ok را بزنید تا به افترافکت برگردید.
- اگر همچنان مشکلی ندارید، حالا میتونید به این شک کنید که پروژه آماده شما بیش از حد سنگین است و یا ایرادی داره. پیشنهاد میکنم پروژه رو به یکی از دوستان که اطمینان دارند سیستم قوی ای دارند و مشکلی هم در element 3D آنها نمیباشد بدهید تا بررسی کنند. (اگر پروژه مشکل کپی رایت دارد، میتوانید با پیغام خصوصی بدید خودم براتون بررسی کنم و در صورت سنگین بودن مدل های آن پروژه، با ساده سازی و ذخیره در پروژه جدید براتون ارسال کنم).
بازهم سلام. به دلیل اینکه احتمال میدم هنوز این مشکل را داشته باشید و یا دوستان دیگری هم با این مشکل برخورد کرده باشند و از آنجا که فکر کنم یک راه کار مناسب برای حل مشکل پیدا کردم، دوباره پست جدید میگزارم:
اگر دوستان بعد از باز کردم پروژه ای که در آن از element 3D استفاده شده با پیغام خطای فوق مواجه شدند و اطمینان دارند که element 3D بدون مشکل به تنهایی و در یک پروژه جدید روی دستگاهشان کار میکنه، به روش زیر میتوانند مشکل را برطرف کنند:
1- افترافکت رو ببندید.
2- افترافکت را مجدداً باز کنید و یک کامپوزیشن خالی بسازید.
3- یک solid بسازید.
4- روی لایه solid خودتون پلاگین element را اعمال کنید. افکت element طبیعتاً بدون هیچ مشکلی روی لایه اعمال میشه.
5- حالا پروژه آماده ای را که قبلاً با آن مشکل داشتید را باز کنید (افترافکت را نبندید). پروژه کامل و بدون مشکل باز خواهد شد و از element 3D استفاده خواهد کرد.
مشکل از ویندوز 10 هست
آخرین آپدیت رو نصب کنید درست میشه برا من هم دقیقا همین ارور رو میده آپدیت رو نصب کردم درست شد
Im Ali Nazari , Im Motion Designer and Art Director