من تازه یه کارت گرافیک asus rog rtx 2060 super 8g خریداری کرده ام، وقتی که می خواهم در سینما فوردی با اکتان رندر بگیرم، می گوید no cuda device found
لطفا راهنمایی کنید
من تازه یه کارت گرافیک asus rog rtx 2060 super 8g خریداری کرده ام، وقتی که می خواهم در سینما فوردی با اکتان رندر بگیرم، می گوید no cuda device found
لطفا راهنمایی کنید
گرافیک اپدیت کن
همین کار را هم کردم، ولی باز همون ارور را میده
وقتی وارد تنظیمات میشم، کارت گرافیکم انتخاب نشده، انتخابش می کنم و وقتی که صفحه تنظیمات را می بندم باز از حالت انتخاب خارج می شود
سلام ، من کارت ۱۶۶۰ دارم ، همین مشکل هست ، هر کاری فکر کنی کردم ، آخرش به این نتیجه رسیدم که باید اوکتان ۴ نصب کنم ، اما اوکتان ۴ هنوز کرک نشده
https://render.otoy.com/octanebench/این برنامه رو نصب کن اگر کارت گرافیکی رو شناخت بدون اوکتان ۳.۰۷ روش کار نمیکنه و باید به فکر اوکتان ۴ باشی
اون برنامه رو اجرا کن ، اگر کارت گرافیک سیستم شما رو شناخت و نام کارت در ذیل برنامه درج شد ، بدون کارت گرافیکت برا رندر اوکتان خوب هست و کوداک دارد ، اما با ورژن اوکتان ۴ کار میکنه ، اینا تجربیات من بود برا کارت گرافیک ۱۶۶۰ ، در گیر و دار ده ها سایت و گروه و اساتید متوجه شدم مازستا از همه علمش در این زمینه بیشتر هست ،متاسفانه پشتیبانی فقط برای مشتری هایشان هست
دوست عزیز اکتان رندر از ورژن 3.08 به بعد از ار تی ایکس پشتیبانی میکنه
??? ?? ?????? ??? ?????? ***** ?? ???? ????? ??? ?? ??????
اون برنامه که گفتم اجرا کنن ببین کارت گرافیکت رو میشناسه یا نه اینه OctaneBench-4-00c-win