سلام. دوستان اگه امکانش هست میشه بگید که چه جوری میشه از کامپوزیتی توی یه پروژه دیگه کپی گرفت و توی پروژه جدید استفاده کرد به طوری که با پاک کردن پروژه قبلی کامپوزیتی که کپی گرفتیم بهم نریزه؟ خیلی بهش احتیاج دارم ...ممنون میشم بگید
سلام. دوستان اگه امکانش هست میشه بگید که چه جوری میشه از کامپوزیتی توی یه پروژه دیگه کپی گرفت و توی پروژه جدید استفاده کرد به طوری که با پاک کردن پروژه قبلی کامپوزیتی که کپی گرفتیم بهم نریزه؟ خیلی بهش احتیاج دارم ...ممنون میشم بگید
سلام
اول شما باید از منوی File - Import File رو بزنید و پروژه رو به صورت یک پوشه وارد افتر افکت کنید تا تمام کامپوزیشن ها داخل پوشه باشه و بتونی به پروژه اصلی اضافه کنید
من چند بار این سوال رو پرسیدم ولی احساس می کنم ندیدین پس اینجا هم میفرستم ایمیل هم زدم و خصوصی تو پر هست نمیشه پیام داد ببخشید که اینجا فرستادم
استاد یک سوال داشتم
من آموزش هایی رو از شما خریداری کردم از قبیل cinema 4d premiere after effects متأسفانه هاردم سوخت و تنها پس از یک هفته جستجو dvd های افترافکت رو پیدا کردم ممکنه بقیه رو برام با هزینه کم ارسال کنین ؟ یا لینک دانلود بدین ؟ من خریداری کردم ولی هاردم سوخت و همشون حذف شد دی وی دی ها هم پیدا نمیشه
Everything I want
I Have !!!
استاد پیام خصوصی تون بازم پر شده
سلام استاد اینجا گفتین خصوصی پیام بدم
http://forum.video-effects.ir/thread...tml#post173194
من این بسته هارو از شما خریدم ولی بین سال های 90 تا 92 دقیق یادم نیست راستش جدیدا هم بسته تصحیح رنگ رو گرفتم ازتون که به دستم رسیده و ممنونم ازتوت
Everything I want
I Have !!!