دوستان من دو ورژن این نرم افزار رو دارم ولی ازهر کدام که استفاده میکنم وقتی میخوام تنظیمات رو کپی کنم ببرم افتر اخطار میده که ده فریم محدود یافته نمیدونم از کرکش هست یا نه من به خوبی هر دوشن رو کرک میکنم راهنمایی کنید مرسی
دوستان من دو ورژن این نرم افزار رو دارم ولی ازهر کدام که استفاده میکنم وقتی میخوام تنظیمات رو کپی کنم ببرم افتر اخطار میده که ده فریم محدود یافته نمیدونم از کرکش هست یا نه من به خوبی هر دوشن رو کرک میکنم راهنمایی کنید مرسی
شايد يه جايي رو اشتباه انجام ميدين شما اين آموزشو ببينيد بهتون كمك ميكنه
http://www.video-effects.ir/?p=2241
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
نه کاملا نرم افزار رو بلدم وقتی ترکینک میکنم و ت میشه وقتی میخوام گرینه ی export tracking data بزنم اول این گزینه رو نشون میده
This feature is not included in your license. Export will be limited to 10 frames. Please contact sales@imagineersystems.com to upgrade.
بعدش کپی میکنم که ده فریم کپی میکنه و این آموزش رو دارم که مثل این انجام میدم
از انجمن دانلود کردم و کرکش اینطوری هست که فایله کرک که سا تا فایل هست توی مسیری که نصب شده کپی میکنیم و جایگیزین فایل های نصب شده میکنیم فکر کنم درست باشه راستی اینکه یه مشکله دیگه هم دارم توی افتر هم ترکینک منم به مشکل برخورده کمرا ترکر من هم چند فریم اخره ویدیو رو هم ترک نمیکنه نمیدونم مشکل از چیه واقعا