برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

Dayan

درخواست آموزش نورپردازی داخلی و خارجی با برنامۀ Cinema 4D.

با سلام خدمت اساتید عزیز و دوستان خوبم در انجمن وبسایت ویدئو افکت.

برای نورپردازی داخلی یک ساختمون با برنامۀ Cinema 4D دچار مشکل شدم اگر دوستان آموزشی و یا لینک آموزش در این زمینه (آموزش نورپردازی داخلی و خارجی با برنامۀ سینما 4 بعدی) سراغ دارند لطفا خبر بدهند تا ما هم استفاده کنیم.
    پیشاپیش از اساتید و تمامی دوستان تشکر و قدردانی فراوان می کنم. انشاالله بتونم جبران کنم.

موفق و سربلند باشید.

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    درود
    باید از Vray استفاده کنی تو این زمینه حرف نداره
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

HRT آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    8941
    این مبحث خودش یه دنیایی می شه ..... خب یه عالم آموزش زبان اصلی واسه فروش توی ایننرنت هست کارت با دانلود چندتا آموزش حل نمی شه !!

Dayan
    با سلام خدمت اساتید و دوستان گلم.
    مشکلم حل شد و کلی آموزش در این زمینه از یوتیوب پیدا و دانلود کردم.

بسیار بسیار ممنونم از پشتیبانی و توجه اساتید و دوستان عزیزی که به تک تک پست ها، سوالات، مشکلات،... با پاسخ دهی قاطع و قانع کننده به نحوی که جایی برای بحث نیست شبانه روز به دوستان ارائه خدمات میکنند. جا داره همین جا دست همتون رو ببوسمو تشکر ویژه کنم و یه خسته نباشید گرم بهتون بگم (خدا قوت).
    به خدا وقتی سوالی و یا مشکلی در هر زمینه گرافیکی و ... برام پیش میاد اولین جایی که میرم برای حل مشکل وبسایت ویدئو افکت هستش. چون میدونم اساتید و دوستان خوبی در این سایت هستند که با داشتن اطلاعات کامل و جامع آماده هر گونه پاسخ دهی هستند. :77:

هر چقدر ازتون تشکر کنم بازم جوابگوی ذره ای از لطف شما نیست که دانش و اندوخته های خودتون رو که سالها زحمت کشیدید و آموختید رو بدون هیچ گونه چشم داشتی در اختیار دیگر هموطنان عزیز قرار میدهید.

من خودم یک نمونه از کاربرانی هستم که کلاً گرافیک را با این سایت آموختم و تک تک آموزش ها چه در وبسایت و چه در انجمن رو بارها و بارها تماشا کردم و خیلی به دانشم در زمینۀ گرافیک اضافه شد و از داشتن دوستانی مثل شما به خودم افتخار میکنم و می بالم. شایدی از همدیگه دور باشیم و هر کدوم از ما در یک گوشه از کشور پهناورمون ایران باشیم ولی وقتی وارد انجمن میشم احساس میکنم واقعاً خیلی بهم نزدیکیم.
    آرزو میکنم این صمیمیت بین بچه های انجمن حفظ و بیشتر و بیشتر بشه.
    ببخشید که خیلی نوشتم و سرتون رو به درد آوردم.
    موفق و سربلند باشید.
    ویرایش توسط Dayan : 03-03-14 در ساعت 02:32

HRT آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    8941
    ممنون عزیز ... ببین بیا یه کاری کن ... این جایی رو که یاد می گیری یه آموزشی هم بساز ... بذار ما هم از تجربه های تو چیزی یاد بگیریم .. تجربه خیلی مهمه ...... مخصوصا از افرادی که دارن یه پروژه انجام می دن .. وقتی می ری توی کار یه سری مشکلات پیش میاد که توی خیلی از آموزش ها گفته نمی شه ... بیا آموزش با صدا ! نه با آهنگ ! درست کن ....... منتظریم

mafitahereh آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    1353
    نقل قول نوشته اصلی توسط HRT نمایش پست ها
    ممنون عزیز ... ببین بیا یه کاری کن ... این جایی رو که یاد می گیری یه آموزشی هم بساز ... بذار ما هم از تجربه های تو چیزی یاد بگیریم .. تجربه خیلی مهمه ...... مخصوصا از افرادی که دارن یه پروژه انجام می دن .. وقتی می ری توی کار یه سری مشکلات پیش میاد که توی خیلی از آموزش ها گفته نمی شه ... بیا آموزش با صدا ! نه با آهنگ ! درست کن ....... منتظریم
    پیشنهاد خیلی خوبیه ممنون امیشیم اگه عملی بشه

marvel آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3094
    آره ..
    بابا این حسین که میگه من هنوز نمیرم تو کار v-ray برای c4d ..لطفا شما یه کاری کنید..
    موفق باشید..

????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????

حسین جان این vray رو آخرش هم نتونستم واسه r14 پیدا کنم :29:

کلمات کلیدی این موضوع