سلام
من این تکنیک رو توو خیلی از موزیک ویدئوها دیدم
چجوری اینکارو میکنن؟
دانلود ویدئو
سایز: 4.51
سلام
من این تکنیک رو توو خیلی از موزیک ویدئوها دیدم
چجوری اینکارو میکنن؟
دانلود ویدئو
سایز: 4.51
من خودم فکر میکنم اون ستون، پایه، یا هر چیزی که شما اسمشو میذارید رو به صورت یه لایه جدا متناسب با حرکت دوربین پوزیشن داده و بلورش کرده
البته توو این صحنه فکر میکنم اینطوری باشه!!!
دوستانی که این موزیک ویدئو رو کامل دیده باشن توو یه صحنه اش بعید میدونم از این روش استفاده کرده باشه
مثلا با رد شدن کاراکتر از جلوی دوربین تصویر شروع به تغییر میکنه
ویرایش توسط hossein : 08-13-13 در ساعت 08:36
عزیزم این یه حرکته سادس که با ماسک امکان پذیره. ستون واقعیه و تو صحنه وجود داره فقط کافیه نمای دومت رو زیر نمای اول بزاری و با ماسک از ستون به اونورو انتخاب کنی و کیفرم بدی همین.
سلام
عزیز تو بعضی جاها که کاراکتر رد میشه از جلوی دوربین؛ به همین این صورته؟ یعنی از همین روشی که شما گفتین استفاده میشه؟
یه سوال دیگه هم دارم
اینکه بالعکس این تکنیک رو هم توو موزیک ویدئوی احمد سعیدی دیدم
این بار خود کاراکتر به همراه حرکت دوربین وارد یه محیط جدید میشه
اینو چی؟ اینو به چه روشی درست کردن؟
زمانی هم که کارکتر رد میشه بازم از ماسک استفاده میشه فقط این بار کارکترو ماسک میکنن اصلا احتیاجی نیست که بخوای از کارکتر نمای دیگه بگیری یا از کرماکی استفاده کنی .
وقتی هم کارکتر وارد یک نمای دیگه میشه بازم از ماسک استفاده کردن این بار بدنه بازیگرو ماسک کردن و فقط بازیگر انتخابه.
فقط خواستم بگم که این یه کاره سادس که همش با هم ضبط میشه و به لایه های دیگه احتیاج نداره.
خواهش میکنم خداروشکر که متوجه شدی
مسلما باید نورپردازیت درست حسابی باشه که ضایع نشه
دقت داشته باش نمایی که قرار بازیگر واردش بشه نمای اصلی که واقعا باید بازیگر واردش بشه .
من با خود مهران علوي صحبت كردم مي گفت كه با ابزار pen tool اين كارو انجام ميده . قسمت دخواه رو برش مي زنه و با كيفريم حركتش ميده .
بچه ها سلام
یکی در راه خدا پاشه و یه آموزش کوچیک بذاره که کمک خیلی خیلی بزرگی میکنه به ههمون به خصوص من