سلام دوستان نحوه ظبط صدارو من طبق اموزش سایت انجام میدم اما گزینه زیر که تو عکس دورش خط کشیدم فعال نیست میکروفن رو هم نصب کردم
سلام دوستان نحوه ظبط صدارو من طبق اموزش سایت انجام میدم اما گزینه زیر که تو عکس دورش خط کشیدم فعال نیست میکروفن رو هم نصب کردم
سلام
خوب ببینید با نرم افزار sound Record سیستم تست کنید ببینید چی میشه
اگه درست بود مارک میکروفن رو بگید حتما باید کارت صدا رو نصب کنید
با این هدست ها کار میکنم مارکش tsco هستش
با سلام ؛
دوست من ، چرا پروژه ای که روی آن کار کرده ای را ( پنل پروجکت ) هم توی عکس ارسالی تان نشان نداده ای . شما احتمالا نستسکانس و غیره دارید یا با تنظیمات ور رفته اید . اگر دنبال این بخشها میگردید نیازی به این پنل هم ندارید کافی است خط بالای تراک ویدئو را با موس بگیرید و بالا ببرید ( تراک را پهن تر کنید ) همان بخش ( کاستومایز ویدئو ... ) را در اختیار دارید . در مورد تراک آئودیوتان هم همینطور بکنید آن بخش ( کاستومایز آئودیو ...) را دردسترس خواهید داشت . روی هریک از تراکها ( ویدئو یا آئودیو ) کلیک راست بفرمائید کاستومایز را خواهید داشت .هرآنچه در آنجا هست ، بصورت آیکن و غیره هم همین الان در دسترستان است که استفاده کنید بشرط آنکه تنظیمات بخش صدا رادر تنظیمات پرفورمنس بدرستی انجام داده و یا تغییر نداده باشید .!!! ... موفق باشید
ویرایش توسط kkhodaey : 08-28-16 در ساعت 23:38
ممنون از راهنماییتون اما بازم صدا ضبط نمیشه این پیغام رو میده که تو عکس پایینه
اینم تنظیمات
ویرایش توسط alika : 08-29-16 در ساعت 14:33
up
سلام دوست عزیز
ابتدا فیش میکروفن را در مادگی فیش صورتی رنگ کیس قرار دهید.
در پنجره ای که باز می شود گزینه (Mic In) را انتخاب کنید.
از تسکبار ویندوز روی آیکن صدا کلیک راست کرده و گزینه (sounds) را انتخاب کنید.
از صفحه باز شده به قسمت (Recording) رفته و با کلیک راست روی گزینه (Sterio Mix) گزینه (Enable) را انتخاب کنید و (OK) را بزنید.
قسمت های بعدی هم که برای فعال کردن میزان صدای میکروفن هست رو می تونید از عکس های پایین مشاهده کنید. موفق باشید.
ویرایش توسط hamidpanahi : 08-30-16 در ساعت 00:31