در این آموزش سعی کردم که با استفاده از پلاگین colorista3 و پلاگین colorfinesse نحوه ایجاد لوک های سینمایی رو آموزش بدم
لینک دانلود
http://uplod.ir/kqktl024bncm/cinemat...torial.mp4.htm
در این آموزش سعی کردم که با استفاده از پلاگین colorista3 و پلاگین colorfinesse نحوه ایجاد لوک های سینمایی رو آموزش بدم
لینک دانلود
http://uplod.ir/kqktl024bncm/cinemat...torial.mp4.htm
ویرایش توسط zabihhosseini : 07-10-15 در ساعت 19:58
لوک نه. گرید. کالر گرید. و به این کار می گن کالرگریدینگ.
?????? ?? ?????? ???.
???? ??? ??? ????? ???? ????
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
وقتی کالر گریدینگ انجام میشه نتیجه اون به عنوان یه look معرفی میشه برای همین redgiant پلاگینی به نام magicbullet look داره تو این پلاگین پر از پریست های آماده و گرید شده هست که به به اونا میگن look.
و من هم عنوان کردم ایجاد look های سینمایی که عنوان اشتباهی نیست.اونی که شما میگید هم درسته
look یه نام تجاری برای این محصول بود. به معنای نگاه کردن. برداشتتون اشتباهه.
?????? ?? ?????? ???.
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
هییییی.
گوگل
این همه درس خوندیم باید تو گوگل سرچ بزنیم.
بی خیال.
حق با شماست.
فقط هم یه ترجمه ای توی سرچهاتون انجام بدید و همچنین ببینین در مورد چی دارن حرف میزنن. دید. نگاه. نه رنگ. حتی بلور کردن دور کادر یه دید هستش عزیزم. نه گرید. من دارم سر چی بحث می کنم.
شما عوض رفع اشکالتون می خواید ......... ولشکن. امشب زیاد رو به راه نیستم. وگر نه کل جزوه م رو برات ترجمه می کردم می زاشتم تو تاپیک.
فقط یه چبز رو بگم. 7 ساله دارم کالرگریدینگ و کالر کورکشن تدریس می کنم. نه تو ایران.
?????? ?? ?????? ???.
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
سلام اتفاقا من دنیال یافتن تفاوت بین کالر گریدینگ و کالر کورکشن هستم اگه بتونید جزوه ای فایل پی دی افی چیزی لطف کنید بدید ممنون میشم ضمن اینکه نرم افزار ....پلاگین ...یا نمیدونم چی اسمشو بذارم .....هرچی که مخصوص هر کدوم هست رو هم معرفی کنید خیلی خیلی ممنون و سپاسگذار خواهم بود.
ممنون بخاطر کار با ارزش شما
فقط کاش لینک مدیافایر رو هم میزاشتید. من نتونستم دانلود کنم!!!!!!!!!!
جزواتم به زبان ترک هستش. تمام تلاشم رو می کنم یه باز نویسی انجام بدم و ترجمه کنم.
تفاوتشون که مشخصه. کالرکورکشن اصلاح رنگه. کالرگریدینگ طیف و تم دادنه. مثلاً شما 3 تا پلان دارین که توی یه محیط تصویربرداری شده با یک نو و در یک زمان. تمام این پلانها باید یک رنگ واحد داشته باشن. شما باید این رو تو کالرکروکشن انجام بدین. حالا می خواید به فیلمتون تم بدین. مثل فیلمهای هالیود کنیدش. تم سبز داشته باشه. به این کار می گن گریدینگ.
دنبال پلاگین نباشین. نمی گم نمی شه ها. چرا میشه. خیلی هم خوب می شه. ولی اگر می خواید حرفه ای این کار رو انجام بدید از نرم افزارهای ادابی اسپیدگرید و یا داوینچی ریزلت که البته با این دومیه کمتر آشنام کار کنید. اینا و که یاد بگیرید پلاگینها هم براتون آب خوردن می شه.
?????? ?? ?????? ???.
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
ممنون