سلام دوستان من میخوام یه ویدیو رو play back یعنی میخوام اون صحنه هایی که داره میره عفب رو نشون بده امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید تشکر..
سلام دوستان من میخوام یه ویدیو رو play back یعنی میخوام اون صحنه هایی که داره میره عفب رو نشون بده امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید تشکر..
سلام
خوب با کمک ابزار Time Revres
http://www.video-effects.ir/14-%D8%A...%D8%B1-%D8%A7/
جسارت نباشه خدمت استاد عزیز ... ولی من با این روش خوب ساختم : روی لایه کلیک راست کن و منوی تایم را باز کن و اینیبل تایم ریمپینگ را فعال کن بعدش توی لایه دو تا Key frame در اول و آخر گذاشته و آخرش هم جاهاشونو عوض کرده و پس و پیش کن ... والا من که تا الان اینطور کردم و خوب هم بوده. بازم میگم ببخشید استاد در حضور شما
???? ??? ???? ? ???? ??? ???? ? ??? ????? ?????: ?? ???? ??? ????? ???? ?? ??? ???? ? ???? ????? ? ????? ?? ???? ????? ?? ???? ?????? ???? ... ????? ??? ?????? ?? ????? ?? ?? ???? ? ????? ???? ?? ??? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ? "Power Machine" ??? ?? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ??? ????? ?? ??? ? ?????? ?? ??? ? ????? ??? ?? ????? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ?? ?????? ? ????? ?? ??? ? ?? ????? ????? ??????? ?? ???? ? ?? ????