سلام دوستان میخواستم واسه کار بار افتر رم بخرم
میخواستم بدونم چه مارکی خوبه؟
سلام دوستان میخواستم واسه کار بار افتر رم بخرم
میخواستم بدونم چه مارکی خوبه؟
رم ها الان تقریبا یه حالت دارن ...
سعی کن 1600 به بالا باشن ( البته مادر بردت باید ساپورت کنه )
اگرم محفظه خنک کننده داشته باشه بهتره
رم اسمش ژله و 1600 هست و 8 گیگش واسم 250 تومن تموم شد
این عکس مادربرد سیستم هست که در حال حاضر قطعات زیر روش هست>
CPU Intel Core 2 Duo E7500 Box سی پی یو اینتل
Specification: Brand Intel Series Core 2 Duo Model BX80571E7500 CPU Socket Type LGA 775 Core Wolfdale Multi-Core Dual-Core Name Core2 Duo E7500 Operating Frequency 2.93GHz FSB 1066MHz L2 Cache 3MB Manufacturing Tech 45 nm 64 bit Support Yes Multimedia MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4, EM64T Voltage 0.85V – 1.3625V Thermal Power 65W Cooling Device Heatsink and Fan included
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Graphics Engine ATI Radeon HD 4670 Bus Standard PCI Express 2.0 Video Memory DDR3 1024MB Engine Clock 650 MHz Memory Clock 1200 MHz RAMDAC 400MHz Memory Interface 128-Bit D-Sub Max Resolution 2048 x 1536 DVI Max Resolution 2560 x 1600
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ram4GB DDR3 1600
حالا میخواتم با این اوصاف یه سری تغییرات بدم
به نظر شما کجاش تغییر بدم که یه تغییر کنه که افتر راحت بشه کار کرد.
رم 8 بشه یا گرافیک ببرم بالا ؟
کدوم ؟
نظر شما خیلی واسم مهمه
مممنون میشم
دوست عزیز نرم افزار افتر یکم سنگینه و کلا نیاز به سیستم قوی داره
یعنی پردازنده قوی (حداقل core i3)، رم بالا (حداقل 8 گیگ، سرعتش زیاد مهم نیست)، گرافیک قوی (ترجیحا انویدیا)
پیشنهاد میکنم سیستمتون رو بفروشین و به سوکت 1155 کوچ کنید
یه سیستم مناسبش حدود 3 میلیون براتون آب میخوره، اگرم فعلا بودجتون محدودتره میتونید 2 میلیون خرج کنید و بعدا یه گرافیک هم براش بخرین
خیلی تشکرxlsqbq عزیز از راهنماییتون.
فقط چندتا نکته من الان بخوام این مین برد و عوض کنم و میبن برد با سوکت 1155 بگیرم چه مدل و چه مارکی باید باشه؟؟
سی پی یو چی بگیرم؟
یک رم چهار گیگ با باس 1600 دارم یکی دیگه هم میشه خرید که بشه 8 گیگ.
گرافیک چی بگیرم؟چه مدلی ؟
واسه منکه یاد تو بحث قطعات سیستم وارد نیستم خیلی سوالات هست؟
دوست دارم به یه جواب خوب برسم البته با راهنمایی های شما؟
در ضمن کل هزینه ای که داریم 2/5 هست؟
با این هزینه چه سیستمی ؟ منتظر راهنماییتون هستم؟