سلام دوستان عزیز
ببینید من محصولات adobe cs6 رو نصب دارم و بعد که میام و cc2015 رو نصب میکنم دیگه اون نسخه قبلی cs6 باز نمیشه و بجاش این نرم افزار نسخه جدید باز میشه !!. نمیدونم چیکار باید بکنم تا این مشکل برطرف بشه .؟!!
ممنونم از راهنمایی تون
سلام دوستان عزیز
ببینید من محصولات adobe cs6 رو نصب دارم و بعد که میام و cc2015 رو نصب میکنم دیگه اون نسخه قبلی cs6 باز نمیشه و بجاش این نرم افزار نسخه جدید باز میشه !!. نمیدونم چیکار باید بکنم تا این مشکل برطرف بشه .؟!!
ممنونم از راهنمایی تون
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
سلام
نباید همچین مشکلی باشه ولی حتما چون مجموعه رو کلا نصب کردید این مشکل پیش اومد!
شاید هم در ورژن cc 2015 این قابلیت برداشته شده که ورژن cc یعنی ابری رو داشته باشید بعد cs6 رو نصب کنید
چون ورژن cc 2015 و cc 2014 با هم نصب بود مشکلی نداشت
سلام و ممنونم از پاسخگویی به موقع شما استاد و دوست عزیز
من قبلا با نسخه cc همچین مشکلی رو نداشتم و طبق گفته شما تا نسخه 2013 همچین مشکلی نبودش. حالا شک دارم مشکل از سیستم من هستش یا این قابلیت ابری بودن رو برداشته ؟!!!
به همین خاطرم پرسیدم ببینم کسی از دوستان به همچین مشکلی مبتلا شده و یا اینکه کسی جواب رو میدونه که باید چیکار کرد یا نه ؟!!!
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.