سلام به همه
یه مشکل دارم، وقتی فیلمم را تدوین کردم صدای بازیگر یه جای دیگه از فیلم میره و صدا با فیلم تنظیم نشده.
لطفا بگید چکار کنم؟ ممنون میشم زود جواب بدید ضروریه
سلام به همه
یه مشکل دارم، وقتی فیلمم را تدوین کردم صدای بازیگر یه جای دیگه از فیلم میره و صدا با فیلم تنظیم نشده.
لطفا بگید چکار کنم؟ ممنون میشم زود جواب بدید ضروریه
دوست عزیز با چه نرم افزاری تدوین میکنید ؟
دوست عزیز باید صدا رو با فیلمتون سینک کنید.اگه صدای اصلی جابجا شده باید با دقت ب لب خوانی توجه کنی و صدا رو سر جاش برگردونی.اگر هم صدا برداری شده که خیلی راحته ی کلمه از صدای اصلی رو مبنا قرار بده و تو صدای دوم اون کلمه رو پیدا کن و زیر صدای اصلیت قرار بده.
افترافکت cs6
استاد
من نمیدونم شما به قرار دادن فوتیج، تنظیم کردن رنگ و ... چی میگید
اینکارا که با پریمیر نمیشه
درود بر شما این کارها خوب توی پریمیر هم میشه انجام داد یه تذکر بدم اونم اینه که شما
توی عنوانتون ننوشتین که کدوم!!!!بعدم توضیحاتتون معلوم نیست مربوط به کدوم نرم افزار میشه
آخه میکسو مونتاژ و تدوین توی پریمیر انجام میشه و خیلی قویتره!شما یه سری کارها رو میتونید توی
افتر انجام بدید اعمال افکت و اینا بعد توی پریمیر تدوین کنید لینک هم میشن و شما پروژه های افتر رو
خیلی راحت میتونید خروجی پریمیر بگیرید و توی پریمیر بقیه کارهاشو انجام بدید...پایدار باشید
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
احتمال میدم سرعت پروژه با سرعت فوتیج ها یکی نیست در کل من نمیدونم پروژه شما به چه شکل هست و از پایه به چه شکل شروع کردید یه توضیح کامل بدید