سلام در قسمتی از یک تیزر میخواهم رمانی که قسمتی حرکتی دارد لوگو یا متن گوشه تصویر خودنمایی کند مثل انیمیت تیتر یا پالس در پاور پوینت البته خوشکلتر؟
افکتش چیه؟
سلام در قسمتی از یک تیزر میخواهم رمانی که قسمتی حرکتی دارد لوگو یا متن گوشه تصویر خودنمایی کند مثل انیمیت تیتر یا پالس در پاور پوینت البته خوشکلتر؟
افکتش چیه؟
Good luck
.sara
سلام
بفرمایید
http://www.video-effects.ir/107-%D8%...%D8%B1-%D8%A7/
تشکر ببخشید سوالم فک کنم خیلی پیش پا افتادست ولی لینکی که گذاشتین مربوط به ورود متن به صفحه است ،منظورم این بود که من متن یا فایل لوگو رو وارد کردم و حالا بعد یه زمانی میخوام خودنمایی کنه نمیدونم بچرخه یه نور از توش رد شه از این حرفا.
بازم ممنون آقای مدیر
Good luck
.sara
خب برای ظاهر شدنش که میتونی opacity رو صفر و صد کنی تا به مرور ظاهر بشه .
در خصوص چرخشش هم میتونی با rotation اینکارو بکنی و برای چرخش نور هم باید با پارتیکل ها اینکارو انجام بدی . که یکمی توضیحاتش مفصله . ولی میتونی mask path نوشته خودت رو به نور optical flare بدی و انیمیت بزنی و به چیزی که میخای برسی و بعدش هم میتونی به نورت پارتیکل بدی تا زیباتر بشه .
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
تشکر از شما
Good luck
.sara
با سلام یادمه تو همین سایت خودمون یه سری پروژه آماده مخصوص انیمیت تکست دوستان گذاشته بودند. یه سرچی بکنبد اگر پیداش کنید. دقیقا همونیه که میخواید.
راستی اینم سوالمه چه جوری بگردم،جستجوی پیشرفته زدم،حتی موضوعایی که میدونم هست رو نمیاره
Good luck
.sara