سلام
ببین وقتی لینک آپارات آخرش 5 تا حرف است اول آیکون آپارات رو بزن بعد 5 تا حرف رو بزار بینشون
مثل عکس
ممنون بابت تمام تلاشی که برای این سایت و پیشرفت جلوه های ویژه و انیمیشن در ایران میکنید
عزیز کارت خوب بود ولی سعی کن همیشه صدای فیلمتو حذف کنی اگه دوست داشتی دیالوگ داشته باشه ، ازیه وسیله صدا بردار استفاده کن . نظرت ؟
آره موافقم ولی فکر نکنم همچین چیزی توی آبادان گیر بیاد.کسی برای فروش سراغ نداره؟؟؟
کلا به نظر من بازیگریتون خوبه
یعنی تو این سن کم میتونی این کارو کنی و به دنبالش هستی قسم میخورم تا چند سال دیگه بتونی یکی از بهترین ها بشی
چند سالتونه؟
من هم نظر آقای هادی پورو قبول دارم با اون اشتیاق و انگیزه ای که داری حتما تو این زمینه یه کاره می شی
منم موافقم با سنه کمی که داری کارت خیلی خوبه و آینده خوبی در پیش داری کاش از ساند افکت استفاده میکردی و برای شلیک گلوله آتیش درست میکردی و کاش در آخرش از پرژه آماده استفاده نمی کردی تو که انقد کارت خوبه چرا پرژه آماده در کل تبریک
اول بگم که من و دوستانم همگی بین 11 تا 13 سال هستیم خوده من فعلا از همه بزرگترم.راستش این فیلم مال پارساله و من اون موقع خیلی وارد نبودم و اکثر کار هایی که انجام میدادم از پروژه های آماده بود.حلا میپرسید چرا الان این ویدیو رو گذاشتم,خب دلیلش اینه که داریم نسخه ی 2(قدرت پنهان2) میسازیم و به زودی فیلم برداریش تموم میشه و اون کار خیلی حرفه ای تره.این ویدو رو گذاشتم چونکه برای درک بهتر نسخه ی2 باید 1 رو دیده باشید.باز هم بابت نظرات خوبتون متشکرم