سلام دوستان من به یک مشکلی برخوردم اینه که بعد نصب المنت مدل هایی رو که کپی میکنم تو document و نصبشون میکنم به جز متروپلیشن بقیه مدل ها سفید میمونن,دیگه گیج شدم نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من به یک مشکلی برخوردم اینه که بعد نصب المنت مدل هایی رو که کپی میکنم تو document و نصبشون میکنم به جز متروپلیشن بقیه مدل ها سفید میمونن,دیگه گیج شدم نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان افکت کار کمک فوری خواستم .....
من قبل اینکه ویندوز رو عوض کنم داشتم با همه مدل ها کار میکردم ولی الان اینگاری فقط Metropolitan_3D جواب داده و بقیه مدل ها سفید هستن درایور هم به روز نصب کردم,چکار کنم حسین جان؟؟
گر شما نسخه های قدیمی پلاگین را بر روی سیستم خود نصب کرده اید
احتمالا به مشکل مواجه خواهید شد . که برای رهایی از این مسئله به این آدرس بروید :
C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS6\Support Files\Plug-ins\VideoCopilot
و فایل Element.aex را حذف کنید .
سپس در تنظیمات Folder Options فایلهای مخفی را در حالت نمایش قرار دهید
یعنی : Show hidden files, folders, and drives
و به این آدرس رفته : C:\ProgramData\VideoCopilot و تمامی فایلهای موجود را پاک کنید و نسخه جدید پلاگین را نصب نمائید .
- به آدرس C:\programdata در ویندوز ویستا یا ویندوز سون یا %appdata% در ویندوز ایکس پی با تایپ در آدرس بار رفته و فایل های element_data و element_build نسخه های قدیمی را پاک کنید
- اگر از CS4 در ویندوز 64 بیتی ایکس پی یا سون استفاده می کنید از فایل های بخش X32 استفاده کنید
- مطمئن باشید که لایسنس را با Administrator اجرا می کنید
منبع: imanvfx
مرسی دوست عزیز درست شد Element 3D v1.6 رو نصب کردم درست شد خیلی خیلی ممنونم...