سلام میخوام رم بخرم یه 8 گیگ بخرم
یا دوتا 4 گیگ
چه مارکی بهترین سرعت داره با قیمت مناسب لطفا مارک بگید
ممنون میشم
سلام میخوام رم بخرم یه 8 گیگ بخرم
یا دوتا 4 گیگ
چه مارکی بهترین سرعت داره با قیمت مناسب لطفا مارک بگید
ممنون میشم
سلام عزیز من در این مورد اگاهی ندارم.
این پستو نگاه کنید شاید بهتون کمک کنه
http://forum.video-effects.ir/thread7439.html
بهترین مارک در صورت پیدا کردن کورشیر هستش یکم گرونه اما باس بالای داره پیشنهاد من یک 8 گیگ تنهاست حالا چرا؟
اولا که شما باید نگاه کنی ان محل قرار گیری رم یا همون ماژولهای مادر برد شما چندتاست براساس ان تصمیم بگیری و اگه در آینده خواستی ارتقا بدی به راحتی یک 8 گیگ دیگه میگیری میگذاری تنگش ولی اگه 4 بخری الکی دوتا جا رو اشغال کردی
الان 8 گیگ کورشیر حدود 300 تا 350 هستش تا چند ماه پیش موفق باشی
????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????
دوست عزیز مدل دقیق مادربوردتونو میگین؟ و همین طور بفرمایید که رمو برای چه نرم افزارایی میخواین؟
ساده ترین راه نصب و اجرای cpuz هستاز اینجا دانلود کنیدhttp://www.cpuid.com/downloads/cpu-z...p-en.exeبعد یه شات از قسمت motherboard اینجا قرار بدین یا اسم مادربورد بنویسینپردازنده ـتون چیه؟
نمیدونم چرا فروم برای من بهم ریخته! پستمم نمیتونم ویرای کنم!!
دوست عزیز نظرم مخالف نظر شماست....با دوستم که چندین سال اسمبل و فروش سیستم است صحبت کردم گفت دو تا رم 1600 4 گیگ بهتر عمل میکنه نسبت به یک رم 8 گیگ...2 رم 4 گیگ پهنای باند بهتری نسبت به یک رم 8 گیگ داره
ولی در خصوص مارک corair موافقم....من هم تحقیق کردم جزء رمهای خیلی خوبه......البته بنظرم این دوستمون باید اول بره کاتالوگ مادربورد رو دانلود کنه..ببینه چه مدل رمهائی رو خود سازنده مادربورد توصیه کرده...از بین انها انتخاب کنه
درخصوص خرید رم هم فراموش نکنید حدالمقدور گارانتی اصلی بگیرید .....
پیشنهادم رم doual channel 8gb corair است
در این بسته دو تا رم 4 گیگ از طرف خود کارخانه گویا تست شده و از نظر فرکانش و تایمینگ رمها باهم سازگاری داره....
فراموش نکنید نکته دیگری که باید بهش توجه داشته باشید سیستمهای حرفه ای از دو رم با دو مارک متفاوت استفاده نمیکنند....حتما به تایمینگ رمها توجه کنید
روی رم عددی نوشته شده به این شکل
11-11-11-28 فرضا"
حتما هر دو رم در این اعدادشان باهم یکی باشه (این عدد مربوط به تایمینگ است)
موفق باشید
ویرایش توسط amirmohammad : 07-29-14 در ساعت 01:05