باعرض سلام وخسته نباشید
من فیلمی دارم که میخواهم یک شخصی رو از اون صحنه جدا کنم . دوبار کلیک روی فیلم زدم و وارد قسمت Layer
شدم و قسمت هایی رو جدا کردم .یک قسمت هایی ازفیلم زیاد حرکت داره (پاها که راه میره ) من روی این صحنه زوم کردم و اونو جدا کردم به همین صورت جلو رفتم.
خیلی دقیق جدا کردم برای این که دقیق تر ببینم وارد قسمت composition شدم (دراون صحنه بگراند قسمت هایی رو که از فیلم جدا کردم مشکی بود ودر اون صحنه هم روی پاها زوم بود مثل صحنه قسمت Layer خب من روی این صحنه خیلی حساس بودم میخواستم کار تمیزی انجام بدم. خودم زوم کردم روی هر دوقسمت )
همین جوری بیشتر کار رو جدا کردم. حالا میام در قسمت composition واز حالت زوم میام روی حالت Fit و میارمش اول فیلم تا ببینم چطوری جداش کردم . اصلا صحنه ها انتخاب نشده جاهای دیگه هست مثلا باها که دقیق انتخاب کردم اصلا انتخاب نشدن یک قسمت هست یک قسمت نیست من در قسمت Layer دقیق جدا کردم .وقتی هم میری در قسمت Layer خط براش که صورتی کاملا پیکسل پیکسل شده هستش .اصلا نمیشه کار کرد .بعد من اومدم درقسمت composition زوم کردم مثل قبل وپخشش کردم خیلی خوب جداشده بود در قسمت Layer هم میرفتم دیگه خط براش پیکسل پیکسل نبود .(وقتی در قسمت composition زوم میکنی مشکلی نیست خوبه ولی وقتی روی Fit میزار خراب میشه)
توروخدا کمکم کنید من کارم خیلی مهمه چیکار کنم من بیشتر قسمت ها رو جدا کردم الان باید دوباره جدا کنم نمیدونم چیکار کنم .