دوستان اگه کسی با این برم افزار یه بعدی کار کرده و شیوه کرک کردنش رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه .یه مدته گیرشم هنوز موفق نشدم .یه کرک معتبر لازم دارم وکامل
دوستان اگه کسی با این برم افزار یه بعدی کار کرده و شیوه کرک کردنش رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه .یه مدته گیرشم هنوز موفق نشدم .یه کرک معتبر لازم دارم وکامل
درود بر شما آقا علی میشه اسمش رو به انگلیسی بزارید اولین باره میشنوم؟!!
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
vue xstream
نرم افزار گرافیکی هستش برای طراحی های هالیودی !! واقعا معرکه است
در موردش این اطلاعات رو پیدا کردم فقط اینک نرم افزارو پیدا کردم برای ویندوزه مک هست!!!شما ویندوزتون
چیه؟؟؟
Vue 8 xStream به طراحان و هنرمندان فوق حرفه ای این امکان را می دهد که به طراحی و رندر کردن تصاویر فوق حرفه ای خود در فضاهای سه بعدی و نرم افزارهای مورد استفاده در کمپانی های روز دنیا و هالیوود از جمله ۳ds Max, Maya, LightWave, Cinema 4D و Softimage به کار بگیرند. به گزینه مورد نظر ۳D Digital Nature در هر نرم افزاری که کار میکنید می توانید به راحتی دسترسی پیدا کنید و در محیط آن نرم افزار از آن استفاده کنید.
ویرایش توسط Elka Eydipor : 06-11-14 در ساعت 10:28
?? ??? ????? ??????!
تشکر خانم عیدی پور.من ویندوزم 8.1 و خودم با ویویی 10 کار میکنم و لی ویویی 2014 هم اومده .ورژن های 11 و 11.5 کرک ندارن .اصلا کرک نشدن.من کرک ورژن 10 رو میخوام
?? ??? ????? ??????!
[QUOTE=shahin_hich;59135]داداش سلام صندوق پیام هاتون پر شده لطفا خالی کنید تا بتونم براتون پیام بفرستم[
شاهین جان خالیی کردم داداش