درود به همگی
در این قسمت پروژه کامل آموزش همرا با اسکریپت رو میتوانید دانلود کنید
دانلود پروژه پایین تر از عکس
http://forum.video-effects.ir/thread4448.html
موضوع
درود به همگی
در این قسمت پروژه کامل آموزش همرا با اسکریپت رو میتوانید دانلود کنید
دانلود پروژه پایین تر از عکس
http://forum.video-effects.ir/thread4448.html
موضوع
ممنون جناب آقای هادی پور. خیلی زیبا و خوبه. امیدوارم با خوب یادگرفتن دروس شما زحماتتون رو جبران کنم.
????? ?? ??? ?????? ???? ???
???? ?? ?????? ???.... ??? ???? ????? ??? ???? ???? ? ????? ????? ??
??? ?? ??? ?? ?? ??? ??????... ?? ?? ????? ? ????? ???
??? ??? ???? ??? ?? ????... ?? ????? ???? ??? ?? ??? ?????
?? ???? ??? ????? ???
????? ??????... ????? ??????????? ??????? ? ???????
سلام بازم ممنون لطفا در مورد ساخت مایعات در سینما 4d آگه آموزشی دارید معرفی نمایید
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب هادی پور عزیز.
ممنون بابت آموزش ها و وقتی که صرف آموزش های واقعا به درد بخور و کاربردی می کنید.
امیدوارم دوستان عزیز و اعضای محترم انجمن وبسایت Video-Effects.IR بتونیم زحمات شما رو با تمرین و کارکردن زیاد و بویژه به اشتراک گذاشتن دانش های خود جبران کنیم.
موفق و سربلند باشید.
تشکر .جناب هادی پور.
سلام و با تشکر از آموزش ها و راهنمایی هی خوبتون
ولی یه نکته ای که باید رعایت کنید که همه کاربران بتونند از مطالب و پروژه های استفاده کنند اینه که اگه امکان داره پروژه ها رو با حداقل 2 ورژن پایین تر نسبت به آخرین نسخه افتر افکت ، بسازی که کاربران مجبور نشوند که ورژن جدیدی رو نصب کنند.
به عنوان مثال من با افتر افکت 5.5 کار می کنم ولی امروز بعد از دانلود پروژه ی sliced box ، پروژه باز نمی شد و پیغام می ده که باید ورژن بالاتر نصب کنی
یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی، اونم اینه که پروژه ی ایجاد شده رو با انواع ورژن ها بسازی.
ببخشید البته شما هر چی باشه چند سال بیشتر از ما کار کردید و من فقط می خواستم به عنوان یک کاربر این نکته رو به شما بگم که همه کاربران بتونند از مطالب و پروژه های سایت استفاده کنند.
به امید فردایی بهتر برای همه ی ایرانی های عزیز.
دوست عزیز از این موهبت الهی که میشه این نرم افزار های به روز رو تو این مملکت اسفاده کرد بدون پرداخت یک پنی اسفاده کنید.ممکنه یه سال دیگه برم جرءwto دیگه کپی رایت نگذاره از این حالا ببریم .
Thank you
با تشکر از اموزش های خوبتون خسته نباشی