سلام.
من یک آموزشی گرفتم وقتی من دایره می کشم به این شکل هست:
وقتی اون دایره می کشه به این شکل هست
دکمه ای رو باهاش فشار میده - مشکل کجاست؟
سلام.
من یک آموزشی گرفتم وقتی من دایره می کشم به این شکل هست:
وقتی اون دایره می کشه به این شکل هست
دکمه ای رو باهاش فشار میده - مشکل کجاست؟
????? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ?? ???? ?? ? ?????? ?? ??? ? ??? ?? ?? ?? ??? ...
منظورم توی بخش layer هست. چون بعدا هم می خاد از دایره یک کپی بگیره و کوچکش کنه ولی نمیشه
درود بر شما.
1: یک لایه جدید میسازید.
2: از گزینه مشخص شده Solid Color را انتخاب و هر رنگی میخواید بهش بدید.
3: Shape مورد نظرتون رو انتخاب و در آپشنهای بالای صفحه حالت Shape رو به Path تبدیل کنید سپس شکل را رسم کنید.
4: سمت راست حالت Path روی گزینه Mask کلیک کنید.
موفق باشید.
مچکرم .. آموزش این هست.
نمیشه اینطوریش کرد
https://www.youtube.com/watch?v=YejxqeQzzX4
سلام متوجه منظورتون نشدم .... میخواید بیضی داشته باشین؟ یا لایه ماسک میخوای ایجاد کنید؟ سوال رو واضح بگین
???? ?? ?? ???? ??? ???????? ???? ?????? ?? ????? ? ???? ?? ?? ???? ??? ????????? ???? ?????? ?? ?????...
با سلام ؛
دوست من ، دلیل عدم تطابق ظاهری لایه های شما با آموزشتان اینست که ورژن فتوشاپ شما بالاتر از نوع بکار رفته در آموزش است . اگر چه بعضی چیزها تفاوت ظاهری دارند اما در نام یک هستند . برای همین است که مدرسین اصرار دارند که کارآموزان همه بخشها را با نام و نوع و خاصیت کاربردیشان بشناسند . در باره مشکلاتان در این آموزش باید کفت که شما بعد از ایجاد یک لایه بعنوان بگراند و اعمال افکت لایت یا هر افکت دیگر برای آماده کردن بگراند به ابزار " الیپس" مراجه و با گرفتن کلید "شیفت " یک دایره رسم میکنید . سپس با انتخاب " پت سلکشن " دایره را تبدیل به یک جسم " وکتور " میکنید بعد از آن با کلید های ترکیبی " کنترل سی و سپس کنترل وی " یک کپی ایجاد مینمایی و قبل از اعمال هر کاری به ابزار" پت اوپریشن " که در پنجره ابزار بالای محیط کارتان با انتخاب پت سلکشن خودبخود در دسترستان قرار گرفته است رفته و تیک " سابترکت فرانت شیپ " را میزنی تا دو دایره ( الیپس ) که شما ساخته اید وجه مشترکشان بصورت یک سطح قابل انتخاب در اختیارتان قرار گیرد . پس از زدن تیک سابترکت شما با انتخاب ترنسفورم ( کلید ترکیبی کنترل تی - یا کلیک راست و ترنسفورم ) میتوانید اندازه دایره دوم ( دایره ای که با کپی پیس ایجاد شده است اما دیده نمیشود چون منطبق بر اولی است ) را کوچکتر یا بزرگتر کنید . فقط برای اینکه اندازه تان نسبت به مرکز تغییر کند باید همراه با استفاده از موس ، گوشه مربع ترنسفورم را گرفته و همزمان کلید های " شیفت و آلت را هم نگهدارید تا دایره تان از تنظیمات نسبت به مرکز استفاده کند .
اما دوست من . این آموزش برای شما پیشرفته محسوب میشود ( البته پیشرفته فقط معنایش اینست که شما اصول اولیه ای را که نیاز دارید تا به راهکارهای این آموزش دست پیدا کنید را نمیدانید ) فکر میکنم شما باید پیش از اینکه وارد چنین آموزشهای پیشرفته ای ( سخت ) شوید از آموزشهای جزء به جزء و هدایت شده شروع کنید تا کمتر گمراه و زودتر به خواسته تان برسید . چون وقتی با ماسک و شیپ و وکتور و.... تنظیمات هر بخش آشنا نباشید تنها خود را سرگزم کرده اید . اگر میتوانید نزد اساتید بروید و اگر نه این اجازه را میخواهم تا شما را به مسیری که بهترین است راهنمایی کنم . به مسیر زیر مراجعه بفرما و سخت پیگری کن . موفق باشی .
کد HTML:https://youtu.be/XxLwE-A4h84?list=PLmwU7FY-f4Y-5ZhL1zYDkdGnVM3e-2wrJ
ویرایش توسط kkhodaey : 09-02-16 در ساعت 05:06