سلام
جدیدا مشکلی پیدا کردم با اسکریپت Duik اونم ورژن 16 قبلا ورژن 15 داشتم مشکلی نداشت
تازگیا به 16 ارتقا دادم که به مشکل خوردم
(Duik Bassel)
سلام
جدیدا مشکلی پیدا کردم با اسکریپت Duik اونم ورژن 16 قبلا ورژن 15 داشتم مشکلی نداشت
تازگیا به 16 ارتقا دادم که به مشکل خوردم
(Duik Bassel)
به نظر میاد که تنظیمات preferences شما مشکل داره، ولی از اونجا که داشتید duik 15 رو بدون مشکل اجرا میکردید با عقل جور در نمیاد که مشکل از تنظیمات باشه، شاید اختلال با نسخه افترافکت شما باشه. ولی اول این رو تست کنید:
از منوی Edit زیرمنوی Preferences گزینه General رو انتخاب کنید و اطمینان حاصل کنید که در پنجره باز شده، گزینه Allow scripts to write files and access network فعال باشه.
اگه این مشکلتون رو حل نکرد، از مراحل نصب پلاگین (2 حالت میتونید duik رو نصب کنید) مرحله ای که استفاده نکردید رو تست کنید.
در وب سایت Duik یک فایل zip برای نصب دستی و یک فایل exe برای نصب اتوماتیک وجود داره، فایل متفاوت رو دریافت کنید و مراحل نصب آن را طی کنید.
اگر هر دو روش نصب بدون موفقیت بودند، تا آمدن آپدیت برای افترافکت اتان از نسخه 15 پلاگین استفاده کنید و یا اینکه نسخه قدیمیتر از افترافکت را نصب کنید.
ورژن قبلی : http://forum.video-effects.ir/thread21111.html
پس اینی که نصب کردید به صورت دستی و از فایل zip بوده درسته؟
مراحل نصب Duik Bassel به صورت معمول:
1- فایل دانلود شده را باز کنید و فایل Duik Bassel.jsx را در محل نصب افترافکت، فولدر Support Files\Scripts\ScriptUI Panels کپی کنید.
2- افترافکت را اجرا کرده، از منوی Window روی Duik Bassel کلیک کنید و مراحل تنظیمات زبان و .... را انجام دهید.
مراحل نصب در صورت مشکل داشتن با سطح دسترسی و امنیت سیستم:
1- فایل دانلود شده را باز کنید و فایل Duik Bassel.jsx را در محل نصب افترافکت، فولدر Support Files\Scripts\ScriptUI Panels کپی کنید.
2- روی آیکن میانبر افترافکت راست کلیک کنید و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید.
3- از منوی Window روی Duik Bassel کلیک کنید و مراحل تنظیمات زبان و .... را انجام دهید.
مراحل نصب در بعضی از نسخه های جدید از افترافکت (فکر کنم نسخه های 2018 فقط این روش رو ساپورت میکنند):
1- فایل دانلود شده را باز کنید و فایل Duik Bassel.jsx را در یک فولدر روی desktop کپی کنید.
2- افترافکت را اجرا کنید.
3- به محلی که فایل Duik Bassel.jsx را در آن کپی کرده بودید بروید.
4- دکمه های Alt و Shift را فشرده نگاه داشته، فایل Duik Bassel.jsx را به داخل پنجره Project در افترافکت بکشید و کلیک ماوس را رها کنید، سپس Alt و Shift را رها کنید.
5- در پنجره باز شده، تنظیمات زبان و .... را انجام دهید.
حذف تنظیمات افترافکت و بعضی از پلاگین ها (در صورتیکه هیچکدوم از راه های بالا کار نکرد):
- افترافکت را اجرا کرده و به سریعا کلید های Alt و Ctrl و Shift را فشرده نگه دارید و تا زمانیکه افترافکت به صورت کامل بارگزاری نشده این کلید ها را رها نکنید.
- حالا از منوی edit/preferences/general گزینه Allow scripts to write files and access network را فعال کرده، افترافکت را ببندید و یکی از مراحل نصب که بالا به آن اشاره شد را مجدداً تست کنید.
اگه هیچکدوم از اینها جواب نده تنها راه استفاده از نسخه قدیمیتر از افترافکت هست تا زمانیکه یک آپدیت جدید بیاد از سمت adobe و مشکل رو حل کنه.
ویرایش توسط pejii : 08-23-18 در ساعت 17:43
سلام
برا من هم همین ارور میاد، Ok رو میزنم
بعدش دوبار Duik رو می بندم و از منو Window میارم، مشکلش حل می شه،
یه بار امتحان کن.