دانلود موزیک بسیار زیبای حامد زمانی در خصوص چنایتهای رژیم اشغالگر اسرائیل که جدیدا" از تلویزیون بارها پخش شده و مورد استقبال قرار گرفته
به امید آزادی هر چه زودتر مردم فلسطین از چنگال رژیم های اشغالگر و ظالم
دانلود
دانلود از media fire
دانلود موزیک بسیار زیبای حامد زمانی در خصوص چنایتهای رژیم اشغالگر اسرائیل که جدیدا" از تلویزیون بارها پخش شده و مورد استقبال قرار گرفته
به امید آزادی هر چه زودتر مردم فلسطین از چنگال رژیم های اشغالگر و ظالم
دانلود
دانلود از media fire
ویرایش توسط amirmohammad : 07-25-14 در ساعت 13:33
کلیپ خوبی بود ....
جالبه !!!!!!! کارگردان این موزیک ویدئو مهران علوی هست !!!!!!!
حالا واسه من سواله چرا یه شبکه مجاز نداشته باشیم تا دوستان کارگردان بتونند کاراشون رو اونجا ارائه بدن ؟
با مجوز !!!!!! همه چیز در چارچوب قانون باشه .... واقعا داشتن همچین شبکه ای می تونه کمک کنه ، مطمئن باشید کاگردان های موزیک ویدئو خیلی دوست دارند به صورت مجاز کار کنند .... بدونه هیچ ترس و استرسی ....
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
ممنون امیرمحمد
منم با داداش امید موافقم.یه همچین شبکه ای خیلی لازمه هم برا هنرمندهامون و هم برا کارگردان های موزیک ویدیو.اگه قانونی باشه واقعا خیاشون هم راحت تره و جای پیشرفت هم بیشتره.
خیلی اتفاقات اگر در این مملکت بیافته که نور الا نور میشه.............امیدوارم مدیری کسی به فکر این بیافته و اجرائی بشه
الان شبکه نسیم افتتاح شد...این مردمی که 15 سال پیش به این برنامه های طنز نیاز داشتند....باز خدا رو شکر الان افتتاح شد
شبکه hd تازه ازمایشی شده....شبکه افق اضافه شده
امیدوارم شبکه ای بیاد به نام video tv مثلا ....فقط موزیک ویدئوهای مجاز رو پخش کنند......بعید میدونم دیگه کسی بره دنبال پی ام سی و این چیزها.....
این موزیک ویدئو واقعاً زیبا بود... جا داره همینجا از حامد زمانی و تمامی عزیزانی که در ساخت این موزیک ویدئو همکاری کردن تشکر کنم...
ما هم امیدواریم همچین شبکه ای ایجاد بشه... شاید کمی زمان ببره... ولی به نظر بنده داره یه کارایی صورت می گیره...
????? ?? ??? ?????? ???? ???
???? ?? ?????? ???.... ??? ???? ????? ??? ???? ???? ? ????? ????? ??
??? ?? ??? ?? ?? ??? ??????... ?? ?? ????? ? ????? ???
??? ??? ???? ??? ?? ????... ?? ????? ???? ??? ?? ??? ?????
?? ???? ??? ????? ???
????? ??????... ????? ??????????? ??????? ? ???????
خیلی عالی بود
ممنون
با خواننده کنار نمیام اما ممنونم از همه کسانی که تو ساخت کلیپ شرکت داشتن...امیدوارم خیلی زود مردم بی گناه نجات پیدا کنن...ممنون برای به اشتراک گذاری کلیپ جالب بود برام
. . .???? ???? ??? ????...
ممنون امیر محمد جان ... دستت درد نکنه دیده بودم اما ویدئوش رو خودم نداشتم ...
واقعاً از حامد زمانی خوشم میاد . معنای واقعی یه مرد و میشه تو این جوون غیرتمند دید ...
ممنون. خیلی خوب بود .
خواهش میکنم....تشکر
خواهش میکنم.....بله کلیپ زیبائی است و از همه مهمتر اینکه در وقت و بجا و حرکتی نو خوانده شد.....به امید ازادی هر چه زودتر فلسطین و تمامی مظلومین جهان
قربانت مجتبی جان.....منم خودم از وقتی کلیپش رو دیدم از خوانندش به خاطر این حرکت زیبائی که کرد خوشم اومد...چند تا کلیپ دیگه هم داره...مثل مرگ برآمریکا و......
خواهش میکنم..موفق باشید