لينك ها حذف شدند از مدير ميخوام پست رو حذف كنه
لينك ها حذف شدند از مدير ميخوام پست رو حذف كنه
ویرایش توسط mhmdea : 03-06-18 در ساعت 11:09
با سلام
دوست عزیز امیدوارم صحبتهای نقد کننده شما را نا امید نکنه چون خودتم در اول کلیپ سخن گهربار امیرالمونین (ع) رو نوشتی که بزرگترین گناه نا امیدیه
خب بریم سراغ نقاط ضعف
1: در اجرای مت پینتینگ بشدت افراط کرده بودی.....چیزی که نه فقط شما بلکه خیلیها درگیرش هستند و در پاره ای موارد گمان میکنن هر چه پشت کاراکتر رو شلوغ کنن و از این تکنیک استفاده کنند پس کارشون حرفه ای تره
2: تصاویر انتخابی هیچ ربطی به اهنگ نداشت..مثلا ان تصاویر سیاهپوشها و............
3: رنگ کل کار بشدت گرم بود.....خیلی زرد بود
4: تصاویر مت شده خوب انتخاب نشده بود
دوست عزیز برای پیشرفت باید کار زیاد دید...این کارهای after before رو نگاه کنید........حرفه ای اولین چیزی که بهش دقت میکنن اینه که قبل از استارت کار بدونن چی می خوان از کار......معمولا استوری بورد تهیه میکنن که تمام سکانسها و پلانها و........همش مشخصه چیه....
یکنواختی رنگها و تصاویر در کل کار که خیلی در فاینال کار مهمه ............
در کل همینکه در وب گذاشتی و جنبه نظرات نقد کننده را داری خیلی خوبه.....مطمئنا در کارهای بعدی نکات ضعف کمتر خواهند بود و کمتر و کمتر.....
موفق باشید
دوست عزیز من ترافیک ندارم 76 مگ دانلود کنم
یه لینک 15-20 مگی هم بذار
ممنون
ولی به نظر میاد امیر محمد عزیز درست میگه، تو عکسا که اینطور معلومه
همه رنگهارو سوزوندی.یه tint کلی به کل تصویرات بده
سلام دوست عزیز ممنون از نظر بسیار کاملت در مورد زرد بودن تصویر میتونم بگم که چون کیفیتش پایین اومده یک سری تصحیح رنگ ها از بین رفته در صورتیکه اونقدر هاهم زرد نیستش فک کنم از کیفیت عکس ها متوجه بشید ، در مورد اون سیاه پوشا میتونم بگم که تصویر کم اووردم و مجبور شدمم که اونو بذارم موفق باشید
معذرت ولی کار قابلی نبود
سلام خیلی ممنون از نظرتون خوب شما به من بگو غروب آفتاب چه رنگیه ؟؟؟؟ اگر غیر از این رنگه چشم اونوقت شما درست میگید من سعی کردم تو کل تصاویر تصحیح رنگ رو حفظ کنم و یک دست باشه و فک کنم موفق بودم چون تو این کار شبانه روز براش وقت گذاشتم شما هم بهتره نظرتون رو درباره ی کلیپ بدی نه از دیگران طرفداری کنی کوچیک شما محمدرضا بهلولی فدای اون چشای نازت ببین کلیپ رو منتظر نظرتم استاد افتر
ویرایش توسط mhmdea : 07-26-14 در ساعت 22:34
سلام
آقا تو همونی که امید جهان و حمید عسگری هم ساخته بودی؟
فردا دان میکنم به احتمال زیاد
ولی من این آهنگ رو گوش دادم تصاویر رو دیدم اولین چیزی که به نظرم رسید این بود که تصاویر با ترانه و آهنگ همخونی نداره
موفق باشی...
?? ???? fery74 ????